Zeytin Dalı Harekâtı´na Ayvalı´dan destek

, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye´nin Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekatı´na destek olmak amacıyla 27 koyun gönderildi.

Zeytin Dalı Harekâtı´na Ayvalı´dan destek
Gündem 8.03.2018 23:04:05 2171 1

İlçemizin Ayvalı Mahallesi´nde yaşayan vatandaşlar, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye´nin Afrin bölgesinde başlattığı Zeytin Dalı Harekatı´na destek olmak amacıyla 27 koyun gönderildi.

Ayvalı Mahalle meydanında düzenlenen uğurlama töreninde bir konuşma yağan Mahalle Muhtarı Efendi Şahin, mahalle sakinleri ve hayırsever hemşehrilerinin desteği ile topladıkları 27 koyunu, Afrin´de vatanın selameti için kahramanca mücadele eden askerlere gönderdiklerini söyledi.

Şahin, mahalle sakinlerinin, Afrin´de mücadele eden kıymetli askerlerimize, polislerimize küçük de olsa bir yardımda bulunma gayreti içerisinde oldular. Biz onlar için ne yapsak azdır ama şuna inanıyorum ki Ayvalılar tek vücut ve bir bütün olarak dualarını hiç esirgemiyor." dedi.

Mahalle sakini Mehmet Budak da, Türk milletinin güvenliğini sağlamak için Afrin´de Zeytin Dalı Harekâtı´na katılan yiğitlerin her zaman destekçisi olacaklarını belirterek, ?Mehmetçiklerimiz orada görevlerini yerine getirirken bizde yerimizde duramıyoruz. Mahalle sakinleri olarak bu milli ve manevi duygular ile bir araya gelip askerimize destek başlattık. 27 koyun bağışlandı. Allah herkesten razı olsun. Bu koyunları sınıra götürüp bize gösterilecek askeri birliğe teslim edeceğiz. Mehmetçiğimiz sanmasın ki yalnızlar. Onların sıkıntısı bizim sıkıntımız. Sıkılan kurşun bize de sıkılıyor.? dedi.

Vatandaşlar tarafından yapılan duanın ardından teslim edilmek üzere bir kamyonete yüklenen koyunlar, Hatay´ın Hassa ilçesine gönderildi.