Zengince, ?Alınan dereceler bizi mutlu etti?

Zengince, ?Alınan dereceler bizi mutlu etti?

İlçe Kaymakamı Enver Zengince, Malatya ve ülke genelinde düzenlenen güreş müsabakalarında, serbest ve grekoromen stilde başarılı olan sporcuları kabul etti.

İlçe Kaymakamı Enver Zengince, Malatya ve ülke genelinde düzenlenen güreş müsabakalarında, serbest ve grekoromen stilde başarılı olan sporcuları kabul etti.

Kaymakam Zengince, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mithat Böke, güreş antrenörü Muhammed Mercimek, öğrencilerden Resul Çelik, Mirza Karcı, Alperen Kavlak, Osman Hulusi Yıldırım, Özgür Kubat, Murat Yılmaz ve Muhammet Kelir´i makamında kabul etti.

İlçede her branşta spora verilen öneme değinen Zengince, daha iyi başarılar elde edilmesi için kaymakamlık olarak gerekeni yaptıklarını söyledi.

Spora verilen desteğin meyvelerinin, elde edilen derecelerle alındığını dile getiren Zengince, "Ülkemiz genelinde yapılan çeşitli müsabakalara katılarak dereceler elde eden sporcu kardeşlerimizi kutluyorum. Aldıkları derecelerle bizleri çok mutlu ettiler. İlçemizi her müsabakada temsil eden bu güzel kardeşlerime başarılar diliyorum.? dedi.

Zengince, öğrencilerin yetiştirilmesinde büyük katkıda bulunan İlçe Müdürü Mithat Böke ve antrenör Mercimek´e teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Böke de ilgilerinden dolayı Zengince´ye teşekkür ederek bu yıl Haziran ve Temmuz aylarında gerçekleşen ülke genelindeki müsabakalarda Darendeli genç güreşçilerin önemli başarılar elde ettiğini söyledi.

Konuşmaların sonunda Kaymakam Zengince, güreşçilere çeşitli hediyeler verdi.

 



Abdurahman UGRAŞ
20.07.2018 16:27:56
Ata sporumuz Güreşde başarı gösteren yiğit Gardaşlarımı onları yetiştiren Ana ve Babaları,Hocalarını emeği geçen herkesi en kalbi duygu ve sevgilerimle kutluyorum... Darendemizin Kültürel faliyetlerinin başında olan Güreş sporumuz bence sadice 30 ağustos ile kalmamalı her platformda gençler yeteneklerini bu şekilde isbatlıyabilmeleri lazim. İşde bu vesileyle de Darende Kaymakamımız başta olmak üzere Belediye başkanımıza Spordan sorumlu başkan ve yardımcılarına tabiki tüm emeği geçenlere burada şükran duygularımızı iletmeden geçermiyim hiç.ALLAH sizlerden başarı gösteren Gençlerimizden razı olsun.. Uzaktaki Darende Sevdalıları adına herkese sonsuz teşekkürlerimi arzediyorum... 30 ağustos da Darende Şenliklerinde görüşebilmek ümidiyle hoşça kalın ALLAHA emanet olun...