YGS Birincisi ?Özel Hacı Naciye Ateş Okulları?

Darende Kaymakamı Ali Türk, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavında (YGS) başarılı olan öğrencileri makamında kabul ederek, ödüllendirdi.

YGS Birincisi ?Özel Hacı Naciye Ateş Okulları?
Eğitim 30.03.2016 13:24:54 4180 0

 

Darende Kaymakamı Ali Türk, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavında (YGS) başarılı olan öğrencileri makamında kabul ederek, ödüllendirdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce ve beraberindeki Özel Hacı Naciye Ateş Okulları Müdürü Resul Kesenceli YGS 1-2-3-4-6 puan türlerinde ilçe birincisi olan öğrenciler Hamza Kesmez, İrem Özkan, Halime Efe, Mehmet Emin Ilıcak Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Levent Durukan, YGS 5 puan türünde ilçe birincisi Mustafa Balaban, Kaymakam Türk´ü makamında ziyaret etti.

Kaymakam Türk makamında kabul ettiği öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, ilerde seçmeleri gerekecek meslekleri hakkında bilgi aldı. Üreten, bilinçli birer insan olmalarını isteyen Türk, ?Seçtiğiniz meslek ne olursa olsun yapmanız gereken görevinizi güzel yapın. İnsanlığın faydasını gözetecek başarılara imza atın. Bu ülkeyi nasıl ileriye taşınır, ferah ve üretken bir toplum oluruz bunların dertleri ile dertlenin, Türkiye´nin hiç olmadığı kadar şuan başarılı gençlere ihtiyacı var.? dedi.

Özel Hacı Naciye Ateş Okulları Müdürü Resul Kesenceli de, YGS altı puan türünün beşinde birinci olduklarını belirterek, öğrencilerinin elde ettiği başarıların gurur verici olduğunu söyledi.

Okul ortalaması olarak Malatya genelinde 2. sırada oldukları bilgisini veren Kesenceli, ?15 yıldan beri eğitim ve öğretim faaliyetleriyle Darende`ye ve Türkiye`ye nitelikli insan kazandırmak gayretinde olan Özel Hacı Naciye Ateş Okulları, alışılagelen Darende derecelerine bir yenisini daha ekledi. Değerli öğrencilerimiz  Hamza Kesmez, İrem Özkan, Halime Efe YGS´de 5 puan türünde birinci olmuşlardır. Şüphesiz bunda öğrencilerimiz azmi, disiplini, değerli ailelerinin desteği ve okulumuzun özverili çalışmaları etkili olmuştur." dedi.

Kaymakam Türk, konuşmaların ardından derece yapan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.