Yeşil-beyazlılar ligin en iddialı takımı

Yeşil-beyazlılar ligin en iddialı takımı
Spor 3.12.2019 15:25:00 5117 0

1. Amatör Küme Büyükler Ligi’nin lideri Darendespor, kendi sahasında Malatyagücü FK’yi ağırladı. Yeşil-beyazlılar 3 puanı tek golle alırken, üst üste ikinci maçını kazandı.

Şehir Stadı’nda oynanan maçta genç oyuncu Caner, karşılaşmanın 35´inci dakikasında attığı tek golle takımını galibiyete taşıdı. Karşılaşmada başka gol olmayınca ev sahibi takım Darendespor, karşılaşmayı 1-0 kazandı. Darendespor elde ettiği galibiyetle puanını 6’ya yükseltti.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Fatih Kumtepe, “Tüm sporcularıma ve bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Lig yeni başlamasına rağmen çıktığımız her maçı almasını bildik. Ligin en iddialı takımı olarak şuan mücadele ediyor. Güzel bir maç oldu. Herkesin eline sağlık.” dedi.

Kumtepe, son olarak geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Darendespor aşığı Yeniceli Kamil’i rahmetle andıklarını belirterek, alt yapıdan yetişen torunu Kamil Eke’nin bu maçta ilk formasını giydiğini ve performansıyla seyirciden tam not aldığını kaydetti.