Yenice’nin yolları sıcak asfaltla kaplandı

Yenice’nin yolları sıcak asfaltla kaplandı
Gündem 11.11.2019 16:19:00 4591 1

İlçemizde asfalt çalışmaları gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için mahalle yollarını sıcak asfaltla kaplama çalışmalarına devam ediyor.

İlçemize bağlı Yenice Mahallesi’nde 2,2 kilometrelik yol, sıcak asfalt serimi yapılarak tamamlandı. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, asfaltlama çalışmalarının Aşağıulupınar Mahallesi’yle devam edeceği duyuruldu.

Sorunların çözümü için harekete geçildi

Darende’de yapılan asfalt çalışmalarını değerlendiren AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, Büyükşehir Belediyesinin kar yağmadan yol sorunlarını çözmeye çalıştığını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden Şimşek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız geçtiğimiz günlerde Darende’mizde incelemelerde bulunup, muhtarlarla bir araya gelmişti. Sorunların çözümü noktasında beklemeden harekete geçen Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarıyla da sorunlarımızı ortadan kaldırdı. Bu hizmeti bekleyen biraz daha mahallerimiz var. Önümüzdeki sezon bu hizmetin daha kapsamlısını alacağımızdan eminim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Yol konforumuz arttı

Yenice Mahalle Muhtarı Hamit Gürbüz’de yapılan asfalt çalışmasının kaliteli yapıldığına dikkat çekti. Gürbüz, “Büyükşehir Belediyemiz en büyük sorunumuzu çözdü. Asfaltlama çalışmalarıyla yolumuzun konforu arttı. Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve ekip arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.