Yanar, ?Gönül ister ki Somuncu Baba ve Hulusi Efendi her ilde olsun?

Haşim Yanar, ilçemizde partisinin ilçe teşkilatı ile bir araya gelerek Somuncu Baba Külliyesi´ni ziyaret etti.

Yanar, ?Gönül ister ki Somuncu Baba ve Hulusi Efendi her ilde olsun?
Gündem 14.11.2017 14:37:51 903 0

Büyük Birlik Partisi (BBP) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Haşim Yanar, ilçemizde partisinin ilçe teşkilatı ile bir araya gelerek Somuncu Baba Külliyesi´ni ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi Malatya 9. Olağan Kongresi´ne katıldıktan sonra Sivas´a geçerken ilçede ziyaret ve temaslarda bulunan Başkan Yardımcısı Yanar, partisinin ilçe teşkilatında gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkenin iki önemli manevi mimarı, Somuncu Baba ve Hulusi Efendi Hazretleri´nin beldesinde bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi.

Yanar, gönül ehli insanların bölgelerine verdiği huzur sayesinde büyük bir rol oynadıklarını belirterek, ?Gönül isterdi ki Türkiye´nin her ilinde bu şekilde tasarruf ehli insanlar olsun. İslam anlayışının yaşanmasında örnek olmaları o bölgelerde görmüş oldukları hizmet sayesinde, terörün maya tutmamasında da nasıl bir etki ettiklerini hep birlikte görüyoruz. Cenab-ı Allah inşallah bu zatların sayısını arttırır.? dedi.

Ülkenin içinde bulunduğu durumdan bir an önce kurtulması gerektiğini kaydeden Yanal, 15 Temmuz hain darbe girişimi, OHAL, terör örgütleri ile mücadele, ekonomik kalkınma, dış politika gibi çeşitli konularda fikir belirterek Büyük Birlik Partisi´nin iktidarı ile her konuda çözüm üretileceğini ifade etti.

BBP İlçe Başkanı Ali Gök de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek heyete teşekkür etti.

Yanar ve beraberindeki heyet konuşmaların ardından Somuncu Baba Külliyesini ziyaret etti.