Veli ve Öğretmenler´den okula kütüphane

İnternet hizmeti, müzik ve oyun alanları bulunan zenginleştirilmiş kütüphane "z kütüphane" açıldı.

Veli ve Öğretmenler´den okula kütüphane
Eğitim 11.03.2017 08:11:18 2332 1

Darende´de, öğretmenler ve öğrenci velilerinin desteğiyle içinde internet hizmeti, müzik ve oyun alanları bulunan zenginleştirilmiş kütüphane "z kütüphane" açıldı.

Aşağı Ulupınar 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğretmen ve velileri, okuma kültürünün geliştirilmesi için bilgisayardan elektronik eğitim materyallerine, internetten zekâ oyunlarına kadar birçok şeyden öğrencilerin faydalanması için kendi imkânları ile hazırladıkları kütüphanenin açılışını, Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı´nın katılımı ile yaptı.

Ali Tatlı burada yaptığı konuşmada, Darende ilçesinin eğitim adına çok güzel adımlar attığını söyledi.

Açılışı yapılan kütüphanenin 5 TL bütçeyle yapımına başlanılarak oluşturulduğunu belirten Tatlı sözlerini şöyle sürdürdü:

?Açılışını yaptığımız bu kütüphane bizlere çok güzel bir örnek oldu. 5 TL bütçeyle başlayıp öğrenci, öğretmen ve velilerin katkısıyla kullanılmayan, atık malzemelerin geri dönüşümü ile buranın inanılmaz bir kütüphaneye dönüşmesi gerçekten çok güzel. Burası baştan aşağı el yapımı el emeği bir kütüphane bu yüzden bizim için çok kıymetli. Kütüphanelerin önemini biz her geçen gün daha fazla anlamaya çalışıyoruz. Burası okul açık olduğu süre içerisinde yaşayacak sürekli açık kalacak bir merkez olarak hizmet verecek.? dedi.

Konuşmaların ardından okul idaresi tarafından misafirlere ikramda bulunuldu.

Açılışa, Darende Belediye Başkan Yardımcısı Savaş Kazancıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, AK Parti İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, şube müdürleri, okul müdürleri, veli ve öğrenciler katıldı.