Vatandaşlardan Hulusi Efendi Vakfı´na teşekkür

Merkezi ilçemizde bulunan Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı, Ramazan ayı boyunca yurt genelinde yaptığı yardımlar ile ihtiyaç sahibi binlerce ailelerin yüzünü güldürdü.

Vatandaşlardan Hulusi Efendi Vakfı´na teşekkür
Gündem 15.06.2018 04:21:00 1173 0

 

Merkezi ilçemizde bulunan Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı, Ramazan ayı boyunca yurt genelinde yaptığı yardımlar ile ihtiyaç sahibi binlerce ailelerin yüzünü güldürdü.

Hulusi Efendi Vakfı Ramazan ayı içerisinde yurt genelinde ihtiyaç sahibi binlerce aileye nakdi yardımda bulunarak kurduğu iftar sofraları ile yine binlerce insana iftar verdi. Somuncu Baba Külliyesi yakınlarına yaptırdığı fırında ramazan boyunca 100 bini aşkın ekmek üreterek, temsilcileri aracılığıyla Türkiye´nin dört bir yanındaki iftar sofralarına ücretsiz ulaştırdı. Yaşlı ve yemek yapamayacak durumda olan insanlara ise sıcak yemek desteğiyle, günde iki öğün evlerine konuk oldu.

Kardeşlik, paylaşma, birlik ve beraberlik ayı olan Ramazanda, toplumun her kesimine yaptığı maddi ve manevi yardımlarla önemli bir kültürel görevi yerine getiren Vakıf, kurulduğu günden beri insan odaklı hizmetleriyle gönülleri fethetmeye devam ediyor.

İlçemizde yılın 365 günü vakıf tarafından verilen sıcak yemek yardımından alan hemşehrilerimiz, ailelerinden göremeyecekleri hizmeti kendilerine karşılıksız olarak sunan Vakıf´a teşekkür etti.

İl dışından, ilçemizden ve D 300 karayolunu kullanarak Somuncu Baba Külliyesi´nde kurulan Hulusi Efendi İftar Sofralarına katılan on binlerce vatandaş da, manevi bir atmosferde iftar açmanın hazzını yaşattığı için kendilerine her yıl sunan Vakıf´a teşekkür etti.

60´ı aşkın il ve ilçede ihtiyaç sahibi olan yardım desteği alan aileler ise uygulamadan oldukça memnun olduklarını ifade ederek, Vakıf´ın hiçbir ayrım yapmadan Allah´ın rızasını gözeterek yapmış olduğu destekleri büyük bir muhabbetle karşıladıklarını kaydetti.

?Ülkemiz var olduğu sürece vakfımızda var olsun?

Dünya´ya örnek bir yardım anlayışını benimsemiş ve en güzel şekilde insanı yaşatmak için projeler geliştiren Hulusi Efendi Vakfı´nın bağışçıları, yaptıkları bağışların doğru insanlara ulaştırıldığına canı gönülden emin olduklarını ifade ederek, ülkemiz var olduğu müddetçe vakfında hizmetlerinin var olması için dua ettiklerini belirtti.

Öte yandan Vakıf tarafından yapılan açıklamada, yapılan yardımların artarak devam edeceği belirtildi.