Vali Toprak, Sanat Evi´ne konuk oldu
Toprak, Darende Belediyesi Kültür ve Sanat Evi´nde Çini çalışmalarını sürdüren kursiyerlerin davetini geri çevirmeyerek bir süre konuk oldu.
-
A+Buyut
-
A-Kucult
Malatya Valisi Mustafa Toprak, Darende Belediyesi Kültür ve Sanat Evi´nde Çini çalışmalarını sürdüren kursiyerlerin davetini geri çevirmeyerek bir süre konuk oldu.
Kursiyerlerin yapmış olduğu eserleri inceleyen Vali Toprak, daha önce ilçeye ve sanat evine yapmış olduğu ziyaretten bu güne kursiyerlerin daha güzel eserler oraya çıkardıklarını söyledi.
Kursiyerler de, Toprak´a teşekkür ederek, Vali Toprak´ın resminin bulunduğu çini süslemeli tabağı hediye ettiler.
Toprak, verilen hediyeden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

