Vali Kamçı´dan Ateş´e veda ziyareti

Valiler Kararnamesiyle Kayseri Valiliğine atanan Süleyman Kamçı, Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamid Hamidettin Ateş´e veda ziyaretinde bulundu.

Vali Kamçı´dan Ateş´e veda ziyareti
Gündem 10.06.2016 19:13:44 1737 0

 

Valiler Kararnamesiyle Kayseri Valiliğine atanan Süleyman Kamçı, karayolu ile Kayseri´ye geçerken Darende´de, Cuma namazı kılarak Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamid Hamidettin Ateş´e veda ziyaretinde bulundu.

Vali Kamçı eşi ile birlikte yeni görev yeri olan Kayseri´ye geçerken öğlen vakti ilçemizde Hulusi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamid Hamidettin Ateş Efendi´yi vakıf binasında ziyaret etti.

Kamçı ile makamında bir süre görüşen Hamidettin Efendi, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Ateş, günün anısına Vali Kamçı´ya Somuncu Baba´nın ve Hulusi Efendi´nin hayatlarının anlatıldığı kitaplardan hediye ederek yeni görev yerinde başarılar diledi. Vali Kamçı da, her zaman ayrı bir muhabbetle kendilerini hatırlayacağını, vakit buldukça mutlaka ziyarete tekrar geleceğini ifade etti.

Vali Kamçı daha sonra ilçemizde türbesi bulunan yaşadığı dönemde İslam coğrafyalarına ışık saçan, çağ açıp kapatan tarihi fethin manevi mimarlığını yapan Somuncu Baba Hazretleri´nin türbesini ziyaret ederek dua etti.

İlçedeki ziyaret ve temaslarını tamamlayan eski Malatya Valisi Kamçı, daha sonra  Kayseri´ye hareket etti.