Tiryandafil Otel’den Örnek Davranış

Tiryandafil Otel, örnek bir davranış sergileyerek depremin ilk gününden beri yardım kuruluşlarına ücretsiz konaklama hizmeti veriyor.

Tiryandafil Otel’den Örnek Davranış
Gündem 12.02.2023 10:32:00 2826 0

Her yıl yerli ve yabancı binlerce turiste ev sahipliği yapan Tiryandafil Otel, örnek bir davranış sergileyerek depremin ilk gününden beri yardım kuruluşlarına ücretsiz konaklama hizmeti veriyor.

10 ilde yaklaşık 13,5 milyon kişinin etkilendiği deprem sonrası kapılarını yardım ve gönüllü kuruluşlara açan Tiryandafil Otel, gönülleri fetheden hizmetiyle vatandaşların takdirini kazanıyor.

Otel tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi;

 “Otelimiz doğuyu-batıya bağlayan D300 devlet yolu üzerinde bulunuyor. Buradan depremden etkilenen neredeyse tüm bölgelere ulaşım sağlanıyor. Depremin yaralarını sarmaya devam ettiğimiz bu günlerde, tüm zorlukları birlik ve beraberlik içerisinde aşacağımıza inandığımız için destek olmak istedik. Otelimizde ilk günden beri AFAD gönüllüleri, yardım götüren vakıf ve dernek ekipleri, yardım kuruluşlarını, tır şoförlerini, sivil toplum kuruluşlarını ve gönüllüleri tam kapasite çalışarak ücretsiz olarak misafir ediyoruz. Afet bölgesine yardım ulaştıran kişiler otelimizde ücretsiz olarak konaklıyor, yemek, çay ve duş imkanlarından faydalanıyor, daha sonra yollarına devam ediyor.”


Anahtar Kelimeler: Tiryandafil Örnek Davranış