Tiryandafil Otel Yenilenen Yüzü ile Misafirlerini Ağırlıyor

Tarihi ipek yolu üzerinde yerli ve yabancı turistlere 4 yıldızlı otel konforunda hizmet sunan Tiryandafil Otel, yenilenen yüzüyle konuklarını ağırlıyor.

Tiryandafil Otel Yenilenen Yüzü ile Misafirlerini Ağırlıyor
Gündem 12.12.2022 14:03:00 3311 0

2006 yılında Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı tarafından ilçemize kazandırılan Tiryandafil Otel, 70 oda ve 150 yatak kapasitesi ile tarih, kültür ve turizm şehrinin yüz akı olarak faaliyet gösteriyor.

Mülkiyeti Hulusi Efendi Vakfı’na ait olan ve Çamlıca AŞ. tarafından devir alınarak yenilenen otel, yaz turizmi sezonunda düğün, nişan, kına hizmeti ile de kaliteli organizasyonlara imza atıyor. Doğu’yu Batı’ya bağlayan D 300 karayolu üzerinde bulunan otel, daha çok yerli turistlerin dikkatini çekerken, yılın geri kalan bölümünde ise seminer, konferans, panel gibi toplantılara ev sahipliği yapıyor.

Darende’nin en nitelikli konaklama tesisi konumundaki tesis, bahar aylarında başlatılan tadilat çalışmasıyla dış cephesi yenilenerek yöreye özgü desenler işlendi. Odalar, koridorlar, lobi ve restoranda görsel anlamda iyileştirmeler gerçekleştirilerek, spor merkezi, yüzme havuzu ve Türk hamamına estetik bir bakış açısı kazandırıldı. Müşteri memnuniyetinin en üst düzeye çıkarıldığı otelde, modern hizmet anlayışıyla alanında yetkin personel istihdam edildi.

4 yıldız konforunda hizmet veriyoruz

Çamlıca AŞ’den yapılan yazılı açıklamada, konaklama ve seyahat hizmetleri anlamında ilçenin en büyük sorununa çözüm üretildiği belirtilerek, daha iyi hizmet sunabilmek için yenileme çalışmasının yapıldığı aktarıldı. 

Yaklaşık bir yıl süren tadilat ve bakım çalışmalarının tamamlandığı kaydedilen açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Otelimiz yaptığımız yeni değişikliklerle 3 yıldız otel standartlarının ötesine geçerek modern bir hizmet anlayışına kavuştu. Dış cephe başta olmak üzere kullandığımız teknolojiye kadar yenilendik. Odalarımızı hijyen ve kalite standartlarının üstüne çıkartarak müşteri memnuniyetini yakaladık. Konferans salonumuz da yaptığımız yenilikle seminer, panel ve toplu organizasyonlarda bölgeye hizmet edecek konfora getirdik. Yine otelimiz içerisinde bulunan yüzme havuzu, spor merkezi ve Türk hamamında yapılan tadilat ile müşterilerimize, yılın 4 mevsimi yüzme, spor ve sauna hizmeti sunduk. Müşterilerimize 4 yıldızlı otel konforunda hizmet veriyoruz.” denildi.

Açıklamanın sonunda ise öncelikli amaçlarının Darende’ye gelen konukların kaliteli hizmetten memnun kalması olduğu kaydedilirken, sosyal medya ve çevrimiçi platformlardan otel ve sunulan hizmetlere ilişkin bilgi ve görsellere geniş yer verildiği aktarıldı.

 

İletişim

0422 615 18 18

oteltiryandafil.com