Sosyal mesafe kuralları çok sıkı şekilde takip ediliyor

Sosyal mesafe kuralları çok sıkı şekilde takip ediliyor
Gündem 20.04.2020 23:35:00 3059 0

İlçemizde, Kovid-19 tedbirleri kapsamında araç trafiğine kapatılan çarşı merkezinde esnaflar arası mesafe beş metreye çıkarılırken, kaldırımlar düzenleniyor.

Polis ekipleri, vatandaşların sosyal mesafe içeresinde alış veriş ve hareket edebilmeleri için kaldırım ve sebze pazarında yeni düzenlemeler yaptı.

İlçe Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan kararlar kapsamında çarşı merkezinde dükkanı bulunan esnafların kaldırımları işgal eden ürünleri tek tek kaldırtılıyor.

Sosyal mesafe kurallarının çok sıkı takip edildiği ilçemizde, sebze pazarında satış yapan esnaflar arsındaki mesafe polis ve zabıta ekipleri tarafından metreyle ölçülerek beş metre olacak şekilde yeniden düzenlendi.

Pazartesi ve Cuma günleri yoğunluğun arttığı çarşı merkezinde de kontrol noktaları oluşturan polis ekipleri, vatandaşlara kuralları hatırlatarak, maske takılması yönünde uyarılarda bulundu.

Öte yandan durumdan memnun olan vatandaşlar ise polis ve zabıta ekiplerine teşekkür ederek, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.