Rönesans Vakfı´ndan eğitime katkı

Rönesans Eğitim Vakfı, ilçemiz Nadir İlkokulu´na kütüphane yaptırdı.

Rönesans Vakfı´ndan eğitime katkı
Eğitim 28.02.2017 21:17:23 1487 0

Rönesans Eğitim Vakfı, ilçemiz Nadir İlkokulu´na kütüphane yaptırdı.

Hemşehrimiz işadamı Erman Ilıcak´ın sahibi olduğu Rönesans Holding tarafından Nadir İlkokulu´na yaptırılan kütüphane okul yönetimi ve Vakıf temsilcisi tarafından hizmete açıldı.

Kütüphane açılışında konuşan Rönesans Eğitim Vakfı Temsilcisi Esra Baytekin, İstanbul´da başlattıkları bir kampanya ile toplanan kitapları Darende´ye gönderdiklerini ve burada da Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından kitaplıklara yerleştirildiğini söyledi.

Kütüphanenin zengin içeriğe sahip olduğunu aktaran Baytekin, "Kütüphanemizde, çok değerli çocuk kitapları bulunuyor. Önemli eserlerin yer aldığı eğlenceli bir çocuk kütüphanesi oluşturduk. Bu süreçte bizlere destek olan Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulu öğretmen ve öğrencilerine ayrıca teşekkür ederim.? dedi.

Nadir İlkokulu Müdürü Mustafa Kızmaz ise emeği geçenlere teşekkür ederek, "Okulumuz, 17 ayrı mahalleden taşımalı eğitimle hizmet veriyor. Şimdi çok donanımlı kütüphanemizde ana sınıfından 4. sınıfa kadar hitap eden kitaplar var. Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri adına emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum." diye konuştu.