Rönesans Holding´den ağaçlandırmaya destek

Erman Ilıcak, babasının adını taşıyan Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulu´nun çevresinde peyjaz ve ağaçlandırma çalışmalarına destek oldu.

Rönesans Holding´den ağaçlandırmaya destek
Gündem 8.04.2016 18:21:31 1497 0

 

Rönesans Holdingin sahibi işadamı Erman Ilıcak, babasının adını taşıyan Darende Bekir Ilıcak Meslek Yüksek Okulu´nun çevresinde peyjaz ve ağaçlandırma çalışmalarına destek oldu.

Holdingden gönderilen 2 metre boyundaki yetişmiş 500 çam fidanı okul önündeki alanda toprakla buluştu.

Ağaçlandırma çalışmalarına katılan Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, okul idarecileri ve öğrencilerle birlikte fidan dikti.

Okulun yapımından itibaren ilgi ve desteği devam ettiren Rönesans Holdingin sahibi Erman Ilıcak ve aileye teşekkür eden Eser; ?Meslek Yüksek Okulumuzu geliştirmeye yönelik çalışma, gayret ve destekler bizleri ve buradaki herkesi mutlu ediyor. Okulun çevresi için başlatılan bu ağaçlandırma ve düzenlemeler hem bu alanın daha güzel gözükmesini sağlayacak, hem de öğrencilerimiz, akademisyenler ve çevre halkı için de hoş bir ortam olacaktır. Ağaçlandırmanın ardından çimlendirilecek alan güzel bir park ve mesire alanına dönüşecektir? dedi.

Meslek Yüksek Okulunun ilçeye hakim bir tepede ve güzel bir manzaraya sahip olduğunu dile getiren Eser, Darende Belediyesi olarak çalışmalara her türlü desteği verdiklerini ifade etti.

Okul önündeki 16 bin metrekarelik alanın ağaçlandırıldığını kaydeden Eser, çalışmaları yürüten Fahri ve Barış Sürenkök´ten bilgiler aldı. Eser, okul yönetimindeki akademisyenlerle de fikir alışverişinde bulundu.