Polisten öğrencilere kitap desteği

Emniyet Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelerdeki okullar ziyaret edilerek öğrencilere kitap hediye ediliyor.

Polisten öğrencilere kitap desteği
Gündem 27.05.2022 14:37:00 2606 0

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından kırsal mahallelerdeki okullar ziyaret edilerek öğrencilere kitap hediye ediliyor.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ilıca Ortaokulu’nu ziyaret ederek 1’inci sınıf öğrencilerine kitap ve çeşitli hediyeler verildi.

İlçedeki çocuk ve gençlerin suç ortamlarından uzaklaştırılması, kötü alışkanlıklardan korunması, kişisel ve sosyal gelişimlerine katkı sunulması amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında kırsalda bulunan okullarındaki öğrencilere temel eserler ve Türk klasiklerinden kitaplar hediye edildi.

Ilıca Ortaokulunu ziyaret eden polisler, öğrencilerle yakından ilgilenerek, yanlarında getirdikleri kitapları ve oyuncakları çocuklara hediye etti.

Kitap okuma yarışmasında 1’inci olan 5. sınıf öğrencisi Zeynep Berra Yurt, “Polis ablalarımız ve ağabeylerimiz bizlere çeşitli hediye ve kitap verdiler. Biz çok mutlu olduk. Arkadaşlarımla bu kitapları okuduktan sonra değiştireceğiz. Bize destek ve keyifli bir gün hediye ettikleri için onlara çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce ve veliler katıldı.


Anahtar Kelimeler: Polisten öğrencilere kitap desteği