Polis Haftası kutlanıyor

Türk Polis Teşkilatının 173. Yılı. ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Polis Haftası kutlanıyor
Gündem 12.04.2018 15:55:51 1324 0

Türk Polis Teşkilatının 173. Yılı. ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

METEM Konferans Salonu´nda düzenlenen törende bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Murat Güngör, ?Türk Polisi kahramanlık, fedakârlık ve görev azmi ile milletimizin engin sevgi ve güvenini kazanmanın onurunu yaşamaktadır.? dedi.

Türk Polis Teşkilatının yetişmiş insan gücü, modern donanımı ile halkına hizmet vermeye gayret gösteren güçlü ve etkin bir kurum olduğuna değinen Güngör, ?Bundan sonrada şerefli mazisinden ve aziz milletinden aldığı güçle, kendisine verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirme azminde ve kararlılığında, sorumluluklarını canı pahasına yerine getirmeye çalışmaktadır.? diye konuştu.

Güngör, son olarak, ?Emniyet ve asayiş hizmetlerinin yerine getirilmesinde, halkın katılımının en üst düzeyde gerçekleştirilmesi ve alınan önlemlerin kamu vicdanında kabul görmesi büyük önem taşıyor. Halkımız ile kurulan güven köprüsü ne kadar sağlam olursa, başarıya o denli ulaşılacağı bilinmelidir. Şunu da belirtmek gerekirse; halkımızın teşkilatımıza göstermiş olduğu yakın ilgi, sevgi, güven ve destek görevimizin yerine getirilmesinde bizlere güç ve moral vermektedir.? şeklinde konuştu.

Hafta etkinlikleri çerçevesinde, şehit ve gazi aileleri ziyaret edildi. Hasan Gazi Türbesi ve Şehitler Abidesi´nde dua merasimi düzenlendi. İlçe Müftüsü Nurullah Birlik tarafından yapılan duanın ardından abide gezildi.

Törene, İlçe Jandarma Komutan Vekili Özkan Topal, Cumhuriyet Savcısı Cesur Sunar, İlçe Milli eğitim Müdürü Fevzi İnce, şehit ve gazi yakınları katıldı.


Anahtar Kelimeler: Polis Haftası kutlanıyor