Oto tamirci esnafının yolu asfaltlandı

Darende´de oto tamircilerin işyerlerinin yoğun olarak bulunduğu alan, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Darende Belediyesi ekiplerince, sıcak asfalt ile kaplandı.

Oto tamirci esnafının yolu asfaltlandı
Gündem 9.12.2015 13:18:38 1384 1

 

Darende´de oto tamircilerin işyerlerinin yoğun olarak bulunduğu alan, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Darende Belediyesi ekiplerince, sıcak asfalt ile kaplandı.

Yıllardır oto tamircilerinin en büyük sorunlarından birisi olan, esnafların en fazla şikayet ettiği oto tamirci bölgesi, tüm ana ve ara yollar ile sıcak asfaltla kaplandı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Darende Belediye Başkan Yardımcısı Durmuş Doğan, sanayicilerimizin uzun yıllar çözülemeyen sorunlarını tek tek çözdükleri için mutu olduklarını söyledi.

Oto tamirci esnafının daha rahat ve huzurlu bir ortamda çalışmalarını sağlamak amacıyla yolların sıcak asfalt ile kaplandığını aktaran Doğan: "Daha önce belediye olarak kendilerine söz vermiştik. Bugün Büyükşehir Belediyesi ile birlikte bu hizmetleri gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız tüm çalışmalar hemşerilerimizin daha güzel ve rahat bir ortamda hizmet vermeleri içindir. Oto tamirci esnaflarımız için hem de buraya gelen müşteriler için hizmeti güzelleştirdik. Özellikle kış aylarında, tamirci esnafımızın temiz ve düzgün bir ortamda hizmet sunacak olmalarından dolayı ayrıca mutluyuz." dedi.

Oto tamirci esnaflarından Bülent Durukan ise yaptığı açıklamada; "Yıllardır sanayiciler olarak unutulmuştuk. Belediye Başkanımız seçimi kazandığı günden beri bir çok defa bizimle toplantı yaptı ve sorunlarımızı dinledi. Bu bile bizler için çok önemliydi, en azından önemsendiğimizi anladık. Bugün de başkanımızın destekleriyle yollarımız yapılıyor. Bir kış ayına daha çamurla girmediğimiz için çok mutluyuz. ?dedi.

Sungur  Mahallesi Muhtarı Murat Fırat da, Sungur mahallesine bağlı oto tamircilerin bulunduğu yerde çalışmaları inceleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı hemşehrimiz Ahmet Çakır ve Belediye Başkanı Süleyman Eser´e mahallesine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.