Muhtar öncülüğünde 4 mahallenin iletişim sorunu çözüldü

Muhtar öncülüğünde 4 mahallenin iletişim sorunu çözüldü
Gündem 22.10.2020 18:28:00 3648 1

İlçemizin Hacılar Mahalle Muhtarı Müslüm Kaçaman, kendi tapulu arazisine kurdurduğu baz istasyonuyla 4 mahallenin iletişim sorununu çözüme kavuşturdu.

Hacılar Şeyhli Mahallesine yıllar sonra ilk defa telefon baz istasyonu kuruldu.

Sıragoz Muhtarı Müslüm Kaçaman öncülüğünde kurulan baz istasyonu, Çukurkaya ve Baytarbağı Mahallesi sakinleri tarafından da kullanılacak olması bölge halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Telefonların doğru düzgün çekmediğini ve yeni kurulan baz istasyonu sayesinde Türkcell ve Türk Telekom hatlarından bu hafta içinde rahatlıkla görüşmelerini yapacaklarını belirten mahalle sakinleri, başta muhtar Kaçaman olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

Gazetemiz muhabirine konuyla alakalı açıklamada bulunan Muhtar Kaçaman da böyle bir hizmetin yıllardır geciktiğini ifade ederek, “Telefon icat edildiğinden beri mahallemizde sağlıklı bir iletişim yoktu. Telefonlar çekmiyordu. İlçe yöneticileri ve idarecilerimiz talebimizi karşılıksız bırakmadı. Vadi içerisindeki 4 mahalle halkı çok mutlu oldu. Böyle bir hizmeti mahallemize yöre halkına kazandırmak hiç kolay olmadı. Bu hizmetin gelmesi için fedakârlık yaparak kendi tapulu arazimi verdim. Böylesi bir hizmeti 4 mahallemize kazandırdığım için çok mutluyum. Baz istasyonunun kurulumunda emeği olan tüm yöneticilere teşekkür ederim.” dedi.