Muhsin Yazıcıoğlu´nun vefatının 8. yılı

BBP´nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve şehitler için Somuncu Baba Külliyesi´nde mevlit okundu.

Muhsin Yazıcıoğlu´nun vefatının 8. yılı
Gündem 25.03.2017 15:10:08 1899 1

BBP´nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve şehitler için Somuncu Baba Türbesi ve Külliyesi´nde mevlit okundu. Somuncu Baba Külliyesi´nde okutulan mevlide, BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri, il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Okutulan mevlidin ardından Yazıcıoğlu ve şehitler için dualar edildi ve vatandaşlara ikramda bulunuldu.

BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Alagöz ve beraberindeki heyet, mevlit programı sonrasında Darende Belediyesi Sosyal Tesisleri´nde Belediye Başkanı Süleyman Eser´le öğlen yemeğinde bir araya geldi. Burada gazetecilere açıklamalar da bulunan Alagöz, Aziz şehitler başta olmak üzere Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu´nu rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser de, Muhsin Yazıcıoğlu´nu rahmet ve minnetle andıklarını belirterek, ?Muhsin Başkan, ülkesini seven önemli bir devlet adamıydı. Davası uğruna şehit oldu.? dedi.

BBP İlçe Başkanı Ali Gök´te Mevlid-i Şerif programına katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, Şehit Lider Muhsin Yazıcıoğlu´nu rahmet ve minnetle andıklarını söyledi.