Milli yüzücümüze hemşehrilerinden dev destek

Milli yüzücümüze hemşehrilerinden dev destek
Gündem 12.12.2019 16:45:00 5219 2

Darendeli Paralimpik Milli Yüzücü Hamit Demir’i hemşehrileri oylarıyla yalnız bırakmıyor.

Anadolu Ajansı’nın düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasında 'Spor Kategorisinde'  Kudret Havuzunda çekilen fotoğrafıyla yarışan milli yüzücü Demir için ilçe halkı oy seferberliği başlattı.

İlk oy kaymakamdan

Oylamaya katılan ilçe kaymakamımız Malik Çalışır, aslen Darende’nin Çukurkaya Mahallesi’nden olan Demir den yana tercihini kullandı.

Anadolu Ajansı’nın yılın fotoğrafı oylamasına katılmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Çalışır, “Fotoğraf çekimi aslında başlı başına bir sanattır. Doğru ışığı doğru açıyı yakalamak hepsinden önemlisi de sanatçının yakaladığı o anın hissiyatını ondan sonra bakanlarında anlayabilmesi bir sanat. Fotoğrafçılarımız o duyguyu gerçekten bize yansıtıyorlar. Bu yılki fotoğraflar derin mesajlar içeriyor. Hepsi çok hoş, birbirinden güzel kareler var. Bu organizasyonda emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi.

Kamu kurumlarından çarşı esnafına kadar toplumun her kesiminden oylamaya katılan hemşehrilerimiz, elleri ve ayakları olmayan milli yüzücümüze 2020 Tokyo Olimpiyatları öncesi büyük bir moral desteğinde bulunmak istiyor.

Oylamaya katılan oto tamir ustası Şeyhamit Sağlam da o bizim gururumuz diyerek ailecek oylarını Demir’den yana kullandıklarını söyledi.

Cep telefonu servisi olan Adnan İlhan ise özellikle "Milli yüzücüden Tokyo hedefi" adlı fotoğrafını çok beğendiğini belirterek, “Engeline rağmen mücadeleyi bırakmayarak şampiyon olması aynı zamanda hemşehrimiz olması sebebiyle milli yüzücümüzden yana oyumuzu kullandık.” dedi.

Spor, yaşam ve haber kategorisinde tercihlerini yapan hemşehrilerimiz, gazetemiz genel yayın yönetmeni ve aynı zamanda Anadolu Ajansı muhabiri olan Ayhan İşcen’nin çekmiş olduğu fotoğrafın uluslararası bir basın kuruluşunda yılın fotoğrafları arasında yarışması ayrıca bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Seçim yaparken daha çok başarıya önem verdiğini vurgulayan birçok kıymetli hemşehrimiz gibi Şerife Önder de özellikle engelli yüzücülerin mücadelesini anlatan fotoğraflardan kendisinin etkilendiğini belirtti.

Oylarıyla milli yüzücümüzü ve bizleri yalnız bırakmayan ismini yazamadığımız kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ederiz.

Aşağıdaki linkten 31 Aralık 2019’a kadar oy verebilirsiniz!

https://aa.com.tr/yilinfotograflari/ImageSlider.aspx?Category=3&PhotoId=6&OylamaPeriyodId=61&MediaId=2965&fbclid=IwAR23fWCl8pt-hhVov3PT0G42bddirGr4Kjwmaw2liPkZ-tgcL1h9BLQRJd0