MHP Milletvekili Fendoğlu, ilçemizde partililerle buluştu

Fendoğlu, "Türkiye’nin ekonomik anlamda birçok badire atlattı, bu da yakın zamanda bitecek"

MHP Milletvekili Fendoğlu, ilçemizde partililerle buluştu
Gündem 3.06.2022 17:31:00 2839 0

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Türkiye’nin ekonomik anlamda birçok badire atlattığını ve bununda yakın zamanda biteceğini belirterek, zillet ittifakının algıyla, anket ve parayla milletimize verecekleri hiçbir şey olmadığını söyledi.

Fendoğlu, partisinin İl Başkanlığı tarafından Darende ilçesindeki bir salonda düzenlenen "Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı"nda, partililerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla uzun süredir, bu tür programları düzenlediklerini aktaran Fendoğlu, şunları kaydetti:

“Bu ülke ne badireler atlattı bu ekonomik krizi de bakın göreceksiniz yakında atlatacaktır. 98’i hatırlayın 2001 yılını hatırlayın hepsini bu ülke atlattı. Zillet ittifakının algıyla, anket ve parayla milletimize verecekleri hiçbir şey yoktur. İradelerini başkalarına kiralayan 6+1 Türk milletine vereceği bir şey yoktur. Bizim milletimiz partiden çok devletine sadıktır. Bu milletin iradesiyle kimse oynayamaz. Dolayısıyla onların vermiş olduğu balans ayarı da geçersizdir. Siyasi konuşmaları, talepleri, afaki istekleri sizlere verecekler. Pennsylvania kaynaklı, New York Times’ında manşet olarak attığı Amerika merkezli fonlar kanalıyla Türkiye’deki STK’lara para gönderiliyor. Bu gelen fonlardan biride LGBT dediğimiz ateist, dinsiz ve cinsiyetsizlere geliyor. Diğer yarısı da anket firmalarına dağıtılıyor. Anketçilere niçin para gelsin? Anket yapan falan yok onu bilin. Parayla şok-şok Cumhur İttifakı şu kadar oldu bu kadar oldu diye açıklamalarda bulunuyorlar. Fonla anket yapanlar, her zaman sandıkta cevabın almıştır.”

Cumhur İttifakı'nın önemine değinen Fendoğlu, şöyle devam etti:

“ABD’de bir makale yayımlandı. Orada şöyle diyor “Tüm argümanları denedik ama siyaseten Türk milletini sabaha da bölemedik. Sağ-sol, alevi-Kürt olmuyor. Türklerin en zayıf yeri âşık kemiğidir. O aşık kemiğinden vurulan bir daha ayağa kalkamaz, sürünemez, sadece diz çöker. Aşık kemiğini koparmak istiyorsanız ekonomiyle yıkacaksınız.” şeklinde bir makale yayımladı. Bunu geçen Şubat’ın başında hayata geçirdiler. Biz hiçbir namussuza aşık kemiğini koparttırmayız, vurdurmayız diz de çökmeyiz.”

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde sağlıktan ulaşıma, savunma sanayiinden eğitime pek çok alanda büyük işler başarıldığına dikkat çekilerek, cennet vatan için bölgemizde ve dünyada devasa kazanımlar elde edildiğini kaydetti.

MYK Üyeleri Ömer Ekici ve Eyüp Gönültaş ise Türkiye’nin yurt içinde ve yurtdışında birçok düşmanı olduğunu belirterek onlara 2023 seçimlerinde sandıkta en güzel cevabın verileceğini söyledi.

MHP İl Başkanı Mesut Samanlı da “Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı” kapsamında partililerle ve vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüreceklerini belirtti.

İlçe Başkanı Mehmet Altun’un bir süre misafiri olan Fendoğlu ve beraberindeki heyet, daha sonra ilçeden ayrıldı.