MHP heyetinden Hulusi Efendi Vakfına ziyaret

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım ve Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, Hulûsi Efendi Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Hamid Hamidettin Ateş Efendi’yi makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

MHP heyetinden Hulusi Efendi Vakfına ziyaret
8.11.2021 18:42:00 5203 0

Yıldırım, Fendoğlu ve beraberindeki partililer, "Adım Adım 2023 İl İl Anadolu" programları kapsamında Hulusi Efendi Vakfı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtip, Hulusi Efendi Hazretleriyle olan anılarını anlatarak, Vakıf’a karşı ayrı bir sevgi ve muhabbet duyduğunu söyledi.

Uzun zamandır gelmeyi arzuladığını bugüne nasip olduğunu kaydeden Yıldırım, “Yıllar sonra gelmenin ve sizleri ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Vakıf olarak Darende’ye çok güzel eserler kazandırmışsınız. Her biri ülkemizde örnek eser niteliğinde. Cenab-ı Allah’tan hizmetlerinizin artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Fendoğlu da Hulûsi Efendi’nin edip bir şair, mutasavvıf olduğu kadar, örnek hizmetleriyle insanlara büyük kazanımlar sağlayan bir şahsiyet olduğunu söyledi.

Karşılık beklenmeyen hizmet

Hamid Hamidettin Ateş Efendi de ziyaretinden dolayı Yıldırım ve Fendoğlu’na teşekkür ederek, insanlara değer vermeyi temel prensip edinerek hizmetleri yürüttüklerini ve karşılık beklenmeden sundukları çalışmaların herkes tarafından takdir edildiğini belirtti.

Ziyaret anısına Hamid Hamidettin Ateş Efendi, Divân-ı Hulûsi-i Darendevi eserini ve Hüsn-i Hat tablosu hediye etti.


Anahtar Kelimeler: heyetinden Hulusi Efendi Vakfına ziyaret