MHP Heyeti Darende´de ziyaretlerde bulundu

MHP Malatya Milletvekili adayları, 1 Kasım Genel Seçim çalışmaları kapsamında ilçemizde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

MHP Heyeti Darende´de ziyaretlerde bulundu
Gündem 27.10.2015 11:12:49 1510 0

 

MHP Malatya Milletvekili adayları, 1 Kasım Genel Seçim çalışmaları kapsamında ilçemizde çeşitli ziyaretlerde bulunarak ilçe başkanlığının düzenlediği ?Birlik Yemeği´ne katıldı.

MHP Malatya Milletvekili 1. Sıra Adayı Fikret Şinasi Kazancıoğlu, Milletvekili Adayı Serdar Yıldız, Mehmet Ali Özpolat, İl Başkanı Mehmet Erdem ve parti yöneticileri ilçe teşkilatıyla esnafları ziyaret edip, 1 Kasım´da Malatya´dan MHP´nin Milletvekili çıkarması için destek istedi.

Gün içerisinde esnaf ve vatandaşlara, Milliyetçi Hareket iktidarında esnaf ve vatandaşlara yapacakları hizmetler hakkında bilgilendirmeler yapan MHP Heyeti Akşam Esnaf Kefalet Kooperatifi Salonu´nda ilçe teşkilatı tarafından verilen ?Birlik Yemeği´ne katıldı.

Programda açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Hasan Şentürk, ?Birlik Yemeği´ne katılımın yüksek olmasından dolayı memnuniyetini dile getirerek ?ülkücü harekete gönül vermiş´ herkese teşekkür etti.

İl Başkanı Mehmet Erdem bir selamlama konuşması yaparak, 1 Kasım da seçmenlerinin vicdanlarıyla baş başa kaldığı anda en güzeli en doğruyu tercih edeceklerine inanıyorum dedi.

1 Kasımda Milletvekili seçildiği takdirde nasıl bir Milletvekili olacağını tarif eden Malatya 1. Sıra Adayı Şinasi Kazancıoğlu da, ?İyi bir Milletvekili olacağım´ dedi.

Kazancıoğlu, ?Ben ve arkadaşlarım bu nasibe münasip olmak için bir ömür geçirdik. Hepimizin tek ideali var, Allah´ın rızasını kazanabilmek. Allah hepimize hayırlı bir ömür hayırlı bir ölüm nasip etsin. Hayırlı ömürde iyi baba olmak, iyi komşu olmak, iyi öğrenci, iyi öğretmen, iyi çiftçi olmak belki de iyi milletvekili olmak. İnşallah sizler bunu bana uygun görürseniz haftaya bugün iyi Milletvekili olacağım. Size söz veriyorum havalar iyiyse kesinlikle Ankara´dan karayolu ile geleceğim. Bu ne demek? Her zaman Darende´de misafiriyim demek. Bu ne demek? Esnafımızı ziyaret etmek sizlerle sürekli görüşmek birlikte olmak demek. Darende benim için öncelikli bir ilçe olacak, hiç şüpheniz olmasın. Ben Darendelilerin farkındalığını çok iyi biliyorum. Niye diyeceksiniz? Darende Milliyetçi Hareket Partisi ile ilk tanışan ilçelerden biri. Buradaki ocak hiç sönmedi. Diğer ilçelerde ateş küllendi ama burada bu ateş hiç sönmedi hepinize bize vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederim.? şeklinde konuşmasını tamamladı.

Yemek öncesi birer selamlama konuşması yapan eski MHP Adana Milet Vekili Adayı Prof. Dr. Abdulkadir Yuvalı, Malatya Milletvekili Adayı Mehmet Ali Özpolat, Malatya Milletvekili Adayı Serdar Yıldız, Mersin MHP Milletvekili eski Aday Adayı Darendeli Durmuş Özdemir ve eski Petrol Ofisi Genel Müdürü Mehmet Gültekin katılımdan dolayı herkese teşekkür ederek 1 Kasım da MHP´nin zaferle çıkacağını söyledi.