Malatyaspor maçını izleme hayalleri gerçek oldu

Malatyaspor maçını izleme hayalleri gerçek oldu

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Spor Toto Süper Lig´de mücadele eden takımlarının maçını izlemek isteyen Irmaklılı 21 öğrencimizin hayalini gerçekleştirdi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Spor Toto Süper Lig´de mücadele eden takımlarının maçını izlemek isteyen Irmaklılı 21 öğrencimizin hayalini gerçekleştirdi.

İlçemiz, Irmaklı Ortaokulunda öğretmenlik yapan Selim Yavuz, öğrencilerinin Spor Toto Süper Lig´de mücadele eden Evkur Yeni Malatyaspor´un maçını izleyebilmesi için kulübün medya direktörü Ali Karadeniz ile sosyal medyadan iletişime geçti.

Yılmaz, sosyal medyadan gönderdiği mesajda öğrencilerinin Malatya´nın herhangi bir maçında tribünlerde misafir edilmesini talep etti.

İsteğe duyarsız kalmayan Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, Yılmaz öğretmen ve öğrencilerinin hayalini gerçekleştirmek için onlara Passolig kartı çıkartılmasını sağladı.

Evkur Yeni Malatyaspor- Antalyaspor karşılaşmasına izlemek için davet edilen gençler, Kulüp Başkanı Adil Gevrek tarafından stat önünde karşılandı. Gevrek, çocuklarla bir süre yakından ilgilenerek, fotoğraf çektirip atkı hediye etti.

Öğretmenleri ile birlikte maçı izleyen miniklerde, ilgililere teşekkür etti.

 



Abdurahman UGRAŞ
17.12.2018 15:05:59
"Irmaklı Köyümüzün Mücevherlerine de bu yakışırdı" İlçemiz Darendenin Çukurovası diye adlandırdırılan IRMAKLI Mahallemize görev için gelen tüm devlet memurları Köyüm olan Irmaklı da ya ev alıp yerleşmek ya da emekliliğine kadar köyümüzde kalarak tüm güzelliklerinden faydalanarak gözü yaşlı bir şekilde mecburiyet karşılığında ayrılmak zorunda kalan bürokratlarımıza çokça rastladığımıza İlçe esnafı ve halkı da Şahittir.. Bu vesileyle köyümüzde görev yapan Orta Okul Öğretmenlerimizden Syn. Selim YAVUZ da bu talihli büroratlarımızdan birisi olsa gerek: Darende İlçemiz Mahallelerinde şimdiye kadar gerçekleşemiyen böylesi bir etkinlikten dolayı,bir ilke imza atarak Malatyamızın Medar-ı İftiharı.Benimde İstanbuldan tanıdığım İş adamımız Malatya Sporumuzun Kulüp Başkanı Değerli Kardeşim ADİL GEVREK Başkanımızın da güzel Jestleriyle birleştirici,İnsanlara ve çocuklara verdiği değeri bir kez daha Malatya Sporun 16/12/2018 günü Kendi sahamızda Antalya Spor ile karşılaşıp 2-0 galibiyet ile aldığımız maçta seyirci olarak misafir ettiği IRMAKLI Mahallemizin Öğretmen ve Öğrencilerini, Öğretmen ve Velilerini Çeşitli hediyeler ile de ağırladığını Darendenin Haber Gazetesinde Okuyunca Dünyalar sanki bizim oldu... Bu Vesileyle Bu fikri ortaya koyan Başta Proje sahibi Selim YAVUZ Öğretmenimize,İzin veren Mülki Amirimiz Darende Kaymakamımıza,Sevgili öğrencilere,Aile bireylerine. Köy Muhtarımıza ve de Ev sahibi Adil Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi bir kez daha arzetmek istiyor.Bu tür kaynaşmalarda daha nice nice güzellikler içerisinde görmek ümidiyle herkese Selam Ve Sevgilerimi İletiyorum...Hoşça kalın ALLAH Yar ve Yardımcınız Olsun..TEŞEKKÜRLERRR ...: