Makam koltukları çocuklara emanet

Makam koltukları çocuklara emanet

İlçemizde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bazı kamu kurumlarında makam koltuklarına çocuklar oturdu.

İlçemizde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında bazı kamu kurumlarında makam koltuklarına çocuklar oturdu.

Darende Kaymakamı Enver Zengince, Cumhuriyet İlkokulu öğrenci ve idarecilerini kabul etti. Ziyarette, kaymakamlık koltuğuna temsili olarak 2. sınıf öğrencisi Mustafa Şükrü Karaman oturdu.

Belediye Başkanlığı görevini Nadir İlkokulundan 4. sınıf öğrencisi Mehmet Musa Kayacı devraldı. Belediye Başkanı İsa Özkan, "Koltuğu erken kaptırdık." dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ufuk Kale´nin görevini ise temsili olarak Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Zeynep Ela Gümüş devraldı.

Yavuz Sultan Selim Anaokulu Müdürü Gazi Kurtoğlu, öğretmen Berna Tekdemir ve öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü koltuğuna temsili olarak anasınıfı öğrencisi Mustafa Özbey oturdu.

Görevleri devralan öğrenciler, ilgili daireleri telefonla arayarak çeşitli talimatlar verdi.



Abdurahman UGRAŞ
24.04.2019 09:55:02
23 NİSAN Ulusal egemenlik Çocuk Bayramı Türkiyemiz´de Severek kutladığımız Geleceğimizin teminatı Çocuklarımıza yapılan en büyük değer ve yatırım olsa gerek..Hepimizin geçmişte severek yaşadığımız 23 Nisan gününün heycan ve gözelliği yaşlansak bile sanki daha dün yaşamış gibi göğsümüzü kabartmakta özlemini yaşatmaktadır..Ne mutlu O güzel Günü Çocuklarımıza armağan eden ATAMIZA Ne mutlu bu günü doyasıya iliklerine kadar Çocuklarına yaşatmaya fırsat veren Baba ve Annelere.Yine ne mutlu ki O Çocuklarımıza Herşeyi öğreten Baba ve Anneden daha fazla ilgilenen Çoğu bilgilerimizi öğreten Eli Öpülesi Öğretmenlerimize,Milli eğitim Camiamıza,Mülki Amirlerimiz Syn.Kaymakamımıza Komutanlarımıza ve Belediye başkanımıza da yardımlarından dolayı teşekkür etmek lazım.Sevgili Gençler 23 NİSAN Güzelliği gibi kalbiniz güzel olsun..ALLAH daima bizlere bu mutlu günleri coşkuyla kutlamaktan geri koymasın. Çünkü Geleceğimizin Cumhur Başkanları,Başbakanları,İş adamları Sizlersiniz Sizleri Çok Çok SEVİYORUZ Sağlıcak ile 23 NİSAN Heycanı ve bilinciyle güzellikleriyle hoşca kalın..Hepinizi doyasıya öpüyorum...23 NİSAN Bayramınız tekrar KUTLU OLSUN...