Lc Waikiki´den eğitime destek

Taha Tekstil ve LCW firmasının ortağı olan Malatyalı iş adamı Vahap Küçük tarafından ilçemizde bin 300 öğrenciye giyim yardımında bulunuldu.

Lc Waikiki´den eğitime destek
Gündem 5.11.2015 09:01:16 1853 1

 

Darende´de daha önceden ölçüleri alınan ihtiyaç sahibi öğrencilere, Taha Tekstil ve LCW firmasının ortağı olan Malatyalı işadamı Vahap Küçük tarafından giyim yardımında bulunuldu.

Darende genelindeki bin 300 öğrenciye ihtiyaçları doğrultusunda beden ölçülerine göre hazırlanan giyim yardımları okullara ulaştırıldı.

Darende Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla okullara ulaştırılan kolilerde öğrencilerin isimlerine göre paketlerin yer aldığı bildirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´nün koordinasyonuyla gerçekleştirilen yardım kampanyasıyla yaklaşan kış öncesinde çocuklar sevindirildi.

İşadamı Küçük´ün daha önceki yıllarda da benzer yardımlarda bulunduğunu kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce: ?Yıllardır olduğu gibi bu yılda da okullarımızdan tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi öğrencilerimize Lcwaikiki Mağazacılık A.Ş. tarafından giyecek yardımı gönderilmiştir. Giysi yardımını gönderen kıymetli hemşehrimiz Vahap Küçük başkanlığında bütün firma çalışanlarına teşekkür ederim. Yıllardır ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi sevindiren ve eğitime destek veren Vahap Küçük, umarım diğer iş adamlarımıza da örnek olur." dedi.


Anahtar Kelimeler: Waikiki eğitime destek