Kumtepe, ?İsimsiz şahsiyetler bize karne çıkaramaz?

Darendespor kulüp başkanı Fatih Kumtepe, son günlerde sosyal medya hesaplarında trollük yapmaya çalışan kişi ve kişilere seslendi.

Kumtepe, ?İsimsiz şahsiyetler bize karne çıkaramaz?
Gündem 16.05.2016 16:22:44 2271 1

 

Darendespor kulüp başkanı Fatih Kumtepe, son günlerde sosyal medya hesaplarında trollük yapmaya çalışan kişi ve kişilere seslenerek, ?Nerden estiği belli olan ancak kendi adını yazmaktan utanan malum şahsiyetler, kulübümüz hakkında yapmaya çalıştıkları değerlendirmeleri iyi niyetli bulmuyoruz.? dedi.

Kumtepe, gazetemiz muhabirine 2015-2016 yılana ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, Darendespor ile yakından uzaktan alakası bulunmayan kişilerin kulüp hakkında karne çıkarma çabalarını, taraftarların dikkate almaması gerektiğini söyledi. 

Bir takım odakların kulüp adına yardım ve destek çığırtkanlığı yaptığını aktaran Kumtepe: ?Malatya 1. Amatör futbol sezonu bittikten sonra takımla ilgiliymiş gibi eleştiri geliştirenler, kendilerini gazeteci gibi görüp bir gün dahi göremediğimiz maşa konumundaki insanlar, bize karne çıkarıp iş adamlarına seslenenler ortaya çıktı. Buradaki amaç kendi hedefleri doğrultusunda yanlarına çekip kullanabilmek. Kulübümüzün yönetimindeki tüm arkadaşlarımız geçmişten bu güne nelerle karşılaştığımızı, kimlerin destek kimlerin köstek olduğunu çok iyi bilmektedir.? diye konuştu.

Darendespor´un tek amacının futbol olmadığını aktaran Kumtepe:

?Futbol, kulübümüzün faaliyetlerimizden sadece biridir. Yalnız futbola bakarak değerlendirmek haksızlık olur. Futbolda da başarısız olduğumuz söylenemez. Kaliteli ve karakterli oyunculardan kurulu olan takımımız gelecek yılda 1. Amatör Futbol Ligi´nde iddialı bir şekilde mücadelesini sürdürecektir. 2015 yılı faaliyetlerine bakacak olursak, futbol ile birlikte, bayanlar voleybol, güreş, tekvando kursları, çocuk oyunları şenliği, çeşitli konferans ve toplantılar yanın da tüm sporcularımızın katıldığı Çanakkale, Bursa ve İstanbul gezilerini de sayabiliriz. Futbolda başarısız olduğumuzu söyleyenler hayalini bile kuramazlar.?

Kumtepe, vatandaşların asılsız söylemleri dikkate almamaları gerektiğini dile getirerek, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser ve iş adamları başta olmak üzere tüm hemşehrilerine teşekkür etti.