Küçük Sanayi Sitesi´nde taraflar hem fikir

Dr. Süleyman Eser, ilçeye yapılması planlanan Küçük Sanayi Sitesi ile alakalı 60 sanayici esnafla bir araya geldi

Küçük Sanayi Sitesi´nde taraflar hem fikir
Gündem 1.03.2017 13:21:18 1314 0

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ilçeye yapılması planlanan Küçük Sanayi Sitesi ile alakalı 60 sanayici esnafla bir araya geldi. Esnafların tamamının destek verdiği proje için Başkan Eser, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile masaya oturacaklarını söyledi.

Eser, Belediye Sosyal Tesisleri´nde 2.´sini düzenlediği toplantıda, sanayi esnafının tamamına yakının projeyi onayladıklarını belirterek, bir an önce ilçeye kazandırılması için TOKİ ile görüşmelere başlayacaklarını kaydetti.

Oda başkanlarının da katıldığı en geniş toplantıyı gerçekleştirdiklerini ifade eden Eser, şunları kaydetti:

"Araziyle ilgili satın alma ve kamulaştırma işlemlerini tamamladık. Sizlerden dükkân ölçülerini alarak, TOKİ ile görüşüp projelendireceğiz. Müteahhit değil de devlet güvencesinde olmasını istiyoruz. Sizlerin de bu fikirde olmanız projenin daha hızlı yürümesini sağlayacak. Şimdi biz sizden gelen istekler üzerine çalışmalara başlayacağız. Hepimizin bir an önce yapılmasını istediğimiz Küçük Sanayi Sitesi için artık geri sayım başlamıştır. İnşallah alnımızın akı ile kısa bir süre içerisinde bu işi nihayete erdirmek için tüm gayretimizle çalışacağız. Ben destek ve güzel temennilerinizden dolayı hepinize şükranlarımı sunuyorum.?

Kısa sürede çözüme ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Eser, ilçedeki sorunların çözümünde emin adımlarla ilerlediklerini aktardı.

Sanayi esnafının da destek verdiği projenin bir an önce hayata geçmesi için çalışmaların hızlandırılmasını istedi.