Komşuya anlamlı ziyaret

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi´yi ziyaret etti.

Komşuya anlamlı ziyaret
Gündem 13.12.2017 16:24:00 871 0

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi´yi ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi´yi makamında ziyaret ederek bir süre baş başa görüştü.

Çiftçi´ye çalışmalarında başarılar dileyen Eser, "Komşu ilçeler olarak her zaman bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığı çalışmalarla Gürün´e hizmet eden başkanımıza başarılar diliyorum." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çiftçi de, Darende Belediye Başkanı Eser´e teşekkür ederek, ?"Darende, turizm potansiyeli ve sahip olduğu özellikleri ile bize en yakın bir cazibe merkezi. Gürün´ün gelişimine katkı sunmak için turizm değerlerimizi bölgeye gelen turistleri ilçemize çekerek artırmayı planlıyoruz. Darende´yle ortak hareket ederek projeler üreteceğiz." diye konuştu.

Çiftçi, Darende´nin ?Beşbelde´ olarak bilinen, tarihi, doğal ve inanç turizmi değerleri ile ismini çok önceleri duyurmuş bir yer olduğunu da sözlerine ekledi.

Ziyaret sonrasında Başkan Eser, Belediye bünyesinde kurulan atölyede kursiyerler tarafından hazırlanan, içerisinde Darendeli Mutasavvıf Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi´nin Nasihat Şiir´inin yazılı olduğu çini tabak hediye etti.


Anahtar Kelimeler: Komşuya anlamlı ziyaret