Koca yürekli Sefa harçlıklarını 'Milli Dayanışma'ya bağışladı

Koca yürekli Sefa harçlıklarını
Gündem 3.04.2020 17:03:00 3746 0

12 yaşındaki Sefa Karagülle, kamp çadırı almak için kumbarasında biriktirdiği parayı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışladı.

İlçemizin Heyiketeği Mahallesi’nde yaşayan Sefa Karagülle, kamp çadırı almak için kumbarasında biriktirdiği 369 lirayı, "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na bağışlamaya karar verdi.

Yıl boyunca kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını bankaya yatırması için babasına teslim eden koca yürekli Sefa Karagülle, "Cumhurbaşkanımızın başlattığı kampanyayı duydum. Hayallerimi erteleyerek ailemin de destek verdiği kampanyaya katıldım. Çok mutluyum." dedi.

Kampanyaya herkesin destek vermesini isteyen Karagülle, "Kimse sevdiğini kaybetmesin. İnsanların sağlığı benim almayı düşündüğüm kamp çadırından çok daha kıymetli. Bu süreçte büyüklerimizin kendine dikkat etmesini istiyorum." diye konuştu.

Çocuklarının bu kararını destekleyen Karagülle çiftçi, kumbaradan çıkan 369 lirayı kampanya için açıklanan banka hesap numarasına yatırdı.