Kaymakam’dan yeni yıl mesaisi

Kaymakam’dan yeni yıl mesaisi
Gündem 1.01.2020 09:33:00 3689 1

Darende Kaymakamı Malik Çalışır, yılbaşı nedeniyle yeni yıla mesaide giren kamu görevlilerini ziyaret etti. 

Kaymakam Çalışır, İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Trafik Ekipleri’nin ilçe girişindeki yaptığı uygulamaya katılarak durdurulan araçların sürücüleriyle bir süre sohbet edip kurallara uymalarını isteyerek, yeni yıllarını tebrik etti.

Trafikte alınan tedbirleri denetleyen Çalışır, yetkililerden çalışmaları hakkında bilgi aldı. İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ufuk Kale, gerekli tedbirleri aldıklarını bildirerek vatandaşların yeni yıla huzurlu bir ortamda girmesi için kontrollerin sabaha kadar süreceğini ifade etti. Bölge Trafik İstasyon Amiri Sinan Atıcı da kontrollerini artırarak araçlar üzerindeki denetlemeleriyle uyarılarda bulunduklarını belirtti.

Çalışır, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Bölge Trafik İstasyon Amirliği ve Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi Acil Merkezi’ni ziyaret etti.

Hastalara geçmiş olsun dileklerini iletti

Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’ni ziyaret sırasında da acil serviste muayene olan hastalara geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Çalışır, çalışan personelin de yeni yılını kutladı.

Ziyaretlerinde Kaymakam’a eşlik eden İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Denizhan ekiplerinin gece boyunca kontrolleri sürdüreceğini belirtti.

Yeni yıl münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Kaymakam Malik Çalışır, “Tüm Türkiye’nin yeni yılını kutlar hayırlar getirmesini temenni ederim.” dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Kaymakam’ mesaisi