Kaymakam Zengince, göreve başladı

KHK ile ihraç edilen Ali Türk´ten boşalan Darende Kaymakamlığına, Enver Hakan Zengince atandı.

Kaymakam Zengince, göreve başladı
Gündem 6.09.2017 10:05:43 1706 0

KHK ile ihraç edilen Ali Türk´ten boşalan Darende Kaymakamlığına, Enver Hakan Zengince atandı.

Eskişehir´in Beylikova ilçe Kaymakamı olarak görev yaparken son yayımlanan kaymakamlık kararnamesiyle Darende´ye atanan Zengince, gazetecilere yaptığı açıklamada, Anadolu topraklarının İslam´la şereflenmesi ve yaygınlaşmasına vesile olan, İstanbul´un fethine manevi mimarlık eden Somuncu Baba´nın diyarında, himayesinde vazife almanın kendisi için büyük bir onur olacağını söyledi.

Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek ve çalışmak için ilçede olduğunu ifade eden Zengince, "İmkânlarımız dâhilinde en üst düzeydeki amirden bütün çalışanlarına kadar güzel hizmet etmek, insanlara yardımcı olmak en temel görevimiz olacaktır. Hayırlı olan iyi olan şeyleri devam ettireceğiz. Kötü olanları yapılmaması gerekenleri hep beraber bırakacağız. Darende için burada görev yapan yetkililerle el ele verip, iyi niyetle çalışacağız. İnşallah Darende için güzel işler yapmak nasip olur." dedi.

Kaymakam Zengince´yi Kaymakamlık binası önünde daire amirleri karşılayarak, makam odasında hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kaymakam Zengince´nin özgeçmişi

Enver Hakan Zengince, 1981 yılında Ordu´nun Kumru ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. 2011 yılında Kaymakamlık sınavını kazarak mesleğe adım attı. Beş yıl yurdun farklı şehirlerinde staj, murakıp ve kaymakam vekili olarak görev yaptı. Son olarak Eskişehir´in Beylikova ilçesi Kaymakamlığı görevini yürütürken Darende Kaymakamlığına atandı.