Kaymakam Türk ve Başkan Eser yeni yıl mesajı yayınladı

İlçe Kaymakamı Ali Türk ve Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, birer yeni yıl mesajı yayınlayarak vatandaşların 2016 yılını kutladı.

Kaymakam Türk ve Başkan Eser yeni yıl mesajı yayınladı
Gündem 31.12.2015 17:44:47 966 0

 

İlçe Kaymakamı Ali Türk, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, sevinç ve üzüntüleri ile 2015 yılını uğurlarken, ülkemiz ve ilçemiz adına güzel gelişmelerin yaşanacağına inandığı söyledi.

 Türk, ?2016 yılını vatandaşlarımızla birlikte karşılamanın mutluluk ve heyecanını yaşıyorum. Yeni yılın milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum. Yeni yılda ilçemizi her alanda daha da geliştirmek, vatandaşlarımızın geleceğe ümit ve güvenle bakmalarını sağlamak amacıyla toplumun tüm kesimleriyle işbirliği içerisinde daha fazla çalışmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle, saygıdeğer Darendeli hemşerilerimizin, ilçemizde görev yapan tüm kamu personelinin ve basın mensuplarının yeni yılını sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.? dedi.

Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser de, 2016 yılının ülkemizde ve tüm dünyada yeni güzelliklerin yaşanacağı, umutların yeşereceği barış, kardeşlik, huzur dolu bir yıl olmasını temenni ederek, başta İslam coğrafyası olmak üzere dünya üzerinde yaşanan tüm zulüm ve acıların sona ermesini diledi.

Eser; ?2015 yılı hem ilçemiz hem de ülkemiz açısından önemli gelişmelerin yaşandığı bir yıl olduğunu aktararak: ?Belediye olarak ülkemizin 2023 yılında dünyanın en güçlü 10 ülke arasına girme hedefine, Büyük Türkiye hedefine katkı yapmak amacıyla Darende´de önemli yatırımları projelendirip, bazılarını hayata geçirdik. 2016 yılında ilçemizde yatırımları artırarak sürdüreceğiz. Darende´miz ve ülkemiz adına yaşanan güzelliklerin yanında hepimizi üzüntüye boğan olaylar da yaşandı. Yakın coğrafyamız savaşlarla, göçlerle ve gözyaşı ile yoğrulurken ülkemizin istikrarını bozmak, büyümesini engellemek, bölmek, parçalamak, kaosa itmek isteyen çevreler de boş durmadı. Ama biliyoruz ki, milletimiz üzerinde oynanan tüm oyunlar kesinlikle bozulacaktır. Allah´ın izniyle tarihte olduğu gibi millet olarak bölgemize, coğrafyamıza barışı, huzuru, kardeşliği hep birlikte hakim kılacağız.? dedi.

Bizde Darende Haber ailesi olarak, 2016 yılının ilçemiz ve vatanımız için hayırlı bir yıl olmasını temenni ederiz.