'İyilik meleğim olur musun' projesiyle çocukların yüzü güldü

Eğitim 24.12.2019 08:46:00 7296 8

'İyilik meleğim olur musun' projesi kapsamında ilçemizde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık kıyafet yardımı yapıldı.

Sosyal medyada açtıkları “İyilik meleğim olur musun?” sayfasıyla başta Kahramanmaraş olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerindeki köy okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım götüren bir gurup arkadaş, ilçemiz Mehmet İzzet Paşa İlk ve Ortaokulu’nda 50 ye yakın öğrenciye mont dağıttı.

Proje koordinatörü Kazım Aslan, Türkiye’nin 81 ilindeki ilçe ve köy okullarında okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere mont, bot, kazak, eldiven, bere ve çoraptan oluşan giyim eşyası desteğinde bulunduklarını söyledi.

Talep olduğu halde başka okullara da ulaşabileceklerini belirten Aslan, “Her eğitim ve öğretim sezonunda, ihtiyaç sahibi vatandaşların okul sıkıntılarını sona erdirmek için bu yardımları organize ediyoruz. Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımız okulların başlaması ile çocuklarının malzemeleri konusunda sıkıntı yaşayabiliyor. Bu konuda bizde duyarsız kalmayarak başlattığımız kampanyayla binlerce minik yüreğe dokunmaya çalışıyoruz.  Bizde hayırseverlerin katkılarıyla bir nebze olsun bu ailelerimizin hayatını kolaylaştırmaya destek oluyoruz" dedi.   

Aslan, hedeflerinin ihtiyaç sahiplerine ulaşabilmek olduğunu kaydederek, “Bir nebze olsun sorunlarını çözmek, onları düşünen birilerinin olduğunu göstermek, iyi hissetmelerini sağlamak." diye konuştu.

Okul idaresi de yapılan yardımlardan dolayı teşekkür etti.