İstanbul´da ?Malatya Dernekler Buluşması? gerçekleştirildi

Darende Dernekler Buluşması´ programı, Bağcılar´da çok sayıda hemşehrimizin ve dernek başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

İstanbul´da ?Malatya Dernekler Buluşması? gerçekleştirildi
Hemşehriler 15.11.2016 10:03:31 2610 0

Darende Dernekler Federasyonu (DAVCED) tarafından düzenlenen ?Darende Dernekler Buluşması´ programı, Bağcılar´da çok sayıda hemşehrimizin ve dernek başkanlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

DAVCED merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı ve MASTÖB Genel Başkanı Adil Gevrek, Malatya Dernekler Federasyonu Başkanı Yılmaz Durmuş, İstanbul Mahalli İdareler Müdürü Ramazan Tozal, Es-seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı İstanbul Temsilcisi Orhan Dinç, DASEV adına Mehmet Sungur, STK Temsilcileri, Türk Halk Müziği temsilcilerinden Ahmet Satılmış, Ekinradyo sunucusu Düşbahçesi Ali, 62. Zengibar Karakucak Güreş Ağası Hasan Bişgin, Mahalle Dernek Başkanları, İş Adamları ve çok sayıda hemşehrilerimiz katıldı.

DAVCED Başkanı Hulusi Eser, Darendeli hemşehrilerin birlik ve beraberliklerini güçlendirmek için bir araya geldiklerini belirterek, İstanbul´da yaşayan Darendelileri bir çatı altında toplayan Darende Dernekler Federasyonu´nun birlikteliği arttırmaya yönelik yeni bir heyecan olduğunu söyledi.

Dernek çalışmaları hakkında bilgi veren Eser, katılımın yoğun olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklara teşekkür etti.

DAVCED lokalinde gerçekleştirilen etkinliğe katılarak bir konuşma yapan Adil Gevrek de, dernek yönetimine teşekkür ederek, Malatyalı ve hemşehrileri ile bir araya gelmekten son derece mutlu olduğunu ifade etti.

Sunuculuğunu Ekin Radyo Düşbahçesi Ali´nin yaptığı etkinlik de, Ahmet Satılmış´ın yöremize ait türküleri seslendirmesiyle keyifli anlar yaşandı.

Konuklara çiğköfte ikramının ardından katılımcıların hatıra fotoğrafı çektirmesiyle etkinlik sona erdi.