İlköğretim Haftası kutlandı

Darende Cumhuriyet İlk Okulu’nda İlköğretim Haftası nedeniyle program düzenlendi.

İlköğretim Haftası kutlandı
13.09.2023 11:46:00 1775 0

Darende Cumhuriyet İlk Okulu’nda İlköğretim Haftası nedeniyle program düzenlendi.

Okul bahçesinde düzenlenen programa, Kaymakamı Şeref Gülyer, Belediye Başkanı İsa Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programda bir konuşma yapan Kaymakam Şeref Gülyer, 2023-2024 eğitim öğretim yılının eğitim camiasına ve ilçeye hayırlı olmasını dileyerek, çocukların milli duygu ve bilinçle yetişmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Belediye Başkanı İsa Özkan da depremden etkilenen ilçede herhangi bir aksama yaşanmadan eğitim-öğretimin devam ettiğini bildirerek, ülkenin daha iyi yerlere gelebilmesinin eğitim sayesinde olacağını kaydetti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce ise 34 eğitim kurumunda 4 bin 600 öğrenciye eğitim verildiği bilgisini aktararak, 460 öğretmen ve 41 personel ile 2023-2024 eğitim yılında öğrencilere en güzel eğitimi ve hizmeti vermek için hazır olduklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından öğrenciler şiir okuyup çeşitli oyunlar sergiledi. Birinci sınıf öğrencilerine dördüncü sınıf öğrencileri tarafından hoş geldin çiçeği takdim edildi. 

Program Kaymakam Gülyer eve Başkan Özkan’ın temsili ders zilini çalmasıyla sona erdi.


Anahtar Kelimeler: İlköğretim Haftası kutlandı