İlçemizin en kalabalık mahallesine hizmet verecek okul küllerinden doğdu

​​​​​​​Geçtiğimiz yıllarda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan kararla yıkılarak yerine yeniden yapılan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, her türlü detayın planlandığı modern bir eğitim tesisi olarak adeta küllerinden doğdu.

İlçemizin en kalabalık mahallesine hizmet verecek okul küllerinden doğdu
Eğitim 20.08.2020 16:36:00 4285 0

Geçtiğimiz yıllarda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan kararla yıkılarak yerine yeniden yapılan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, her türlü detayın planlandığı modern bir eğitim tesisi olarak adeta küllerinden doğdu.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçemizin Heyiketeği Mahallesine yaptırılan ve 6 milyon liraya mal olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulunun geçici tesliminin yapılarak eğitim-öğretime hazırlandığı bildirildi.

Mevcut ilkokulun yıkılarak yerine daha modern bir eğitim tesisi yapıldığı, 15 gün içerisinde iç tefrişatının yapılarak eğitim yılının başlaması ile birlikte öğrencilerin ders başı yapacağı belirtildi.

Bakanlık tarafından özel bir firmaya yaptırılan 15 derslikten oluşan okulda, engelli asansörü, kapalı çok amaçlı spor salonu ve modern uygulama sınıfları yer alıyor.

Her türlü detayın planlandığı okul ilçenin en yoğun nüfusunun yaşandığı mahalleye hizmet verecek.

Eğitim binasının son olarak çevre düzenlemesi yapılarak yeşillendirileceği kaydedildi.