Anne ile oğlu 1 saat arayla kalp krizinden vefat etti

Anne ile oğlu 1 saat arayla kalp krizinden vefat etti

Yenice Mahallesinde nikah törenine katılan Mustafa Gürbüz (56), oyun oynadığı sırada aniden rahatsızlanıp yere düştü.

Yakınları tarafından Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesine kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirtilen Gürbüz, buradaki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Gürbüz'ün vefat haberini alan annesi Nezik Gürbüz (78) de oğluna ait evde kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede vefat etti.

Anne ve oğul Gürbüz, mahalle mezarlığında yan yana toprağa verildi. Öte yandan, Mustafa Gürbüz'ün oyun oynarken kalp krizi geçirdiği anlar bir yakını tarafından cep telefonuna kaydedildi. Görüntülerde, oyun oynayan Gürbüz'ün, oynamayı bıraktığı sırada yere düşmesi görülüyor.



İsmail Hakkı Güleç
22.11.2020 18:08:21
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah

Hakan ARICA
23.11.2020 16:15:19
Ne söylenebilir ki! yaklaşık 2 yıldır aynı dairede aynı odada mesai arkadaşım, abim. beraber çalıştığımız süre zarfında hiçbir zaman incinmedik birbirimizden benden yana tüm haklarım helal olsun. düşünüyorumda inasanların nereli oldukları hangi dili hangi kültürü yaşadıkları okadarda önemli değildir. önemli olan karşılıklı sevgi saygı çerçevesi içinde sağlam dostlukların ve yaşanılanların güzel bir şekilde birbirine aktarılabilmesidir.. bugün şahsen acı haberini aldığımda içim sızlıyorsa ve hala sızlamaya devam ediyorsa bu abimin insan gibi insan adam gibi adam olduğunun ve üzerimde bıraktığı güzel yürekliliğinin bir kanıtıdır. seni hiçbir zaman unutmayacağım. Yerin nur makamın cennet olsun inşaallah..

Ramazan DARENDEVÎ
27.11.2020 09:57:46
İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. Değerli Mustafa abi ile Darende İmam Hatip Lisesinde 3 yıl kadar beraber çalıştık. Kendisi kelimenin tam anlamıyla ''BEYEFENDİ'' bir insandı. Oğlu Yunus Emre' de benim öğrencimdi. Kendisine ''Hısım ''diye hitap ederdim. Kendisinin yanlış bir davranışına şahit olmadım. Allah kendisine ve annesine rahmet eylesin. Geride kalanlarına baş sağlığı diliyorum. Allah, ailesine ve yakınlarına sabırlar versin. Allah rahmet eylesin.