İlçedeki tüm okullar yeniden boyanacak

İlçedeki tüm okullar yeniden boyanacak

Boya üreticisi özel bir firmada yönetici olarak çalışan hemşehrimiz tarafında ilçemize 7 ton 412 kova boya gönderildi.

Boya üreticisi özel bir firmada yönetici olarak çalışan hemşehrimiz tarafında ilçemize 7 ton 412 kova boya gönderildi.

Gebze de Özel bir boya firmasında yöneticilik yapan Gaziköy Mahallesi´nden hemşehrimiz Hasan Çelik, ilçemizdeki okullarda kullanılmak üzere 7 ton boya ve tiner gönderdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, proje kapsamında okullarda kullanılmak üzere ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 7 ton boya bağışında bulunulduğunu söyledi.

İç cephe, dış cephe, tavan olmak üzere 5 çeşitten oluşan boyaların okullara dağıtılmak üzere teslim alındığını aktaran İnce, "Gerçekleştirdikleri projelerinden dolayı firma yetkililerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizlere bu güzel hizmeti sağlayan kıymetli hemşehrimiz Hasan Çelik´e de ayrıca teşekkür ediyoruz." dedi.

İnce, yeni eğitim-öğretim yılı başlamadan tüm okullar boyanacağını belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü otoparkına indirilen boyalar, okul müdürlerine teslim edildi.



Abdurahman UGRAŞ
23.07.2018 10:46:06
Darende Sevdalımız değrli hemşerim Hasan ÇELİK Beyi bu güzel jestinden ve yardımlarından dolayı tebrik ediyorum. Keşke her iş verenin yanında güzel bir intba baırakmış olan tüm hazeynlerin Hasan Çelik hemşerim gibi ilçesini düşünerek yardımlarda bulunsa ne güzel olur. ALLAH Sevenlerini bol iş sahibinin kazancını rızkını bol eylesin..Yüce Mevlamız buyuruyorlarki "Veren el Alan elden daha hayırlıdır."ALLAH İş vereninizi ve zatınızı İki Cihanda aziz eylesin Yardımlarınızı kabül eylasin var olun sağ olun Sağlıcak ile kalın. .