Hulusi Efendi Vakfı temsilcilik binası, hizmete açıldı

Hulusi Efendi Vakfı´nın Tokat´ın Turhal ilçesine bağlı Kat Kasabası´nda sosyal tesis ve temsilcilik binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Hulusi Efendi Vakfı temsilcilik binası, hizmete açıldı
Gündem 1.11.2017 08:22:25 2373 0

Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı´nın Tokat´ın Turhal ilçesine bağlı Kat Kasabası´nda sosyal tesis ve temsilcilik binası düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Vakfın, Kat Kasabası Camii´nin karşısına yaptırdığı tek katlı çok amaçlı temsilcilik binası, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Vakıf Mütevelli Heyet Başkanı Hamid Hamidettin Ateş Efendi, Kat kasabası sakinleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile ülkemizin farklı kentlerinden katılan vakıf gönüllülerince hizmete açıldı.

Açılış öncesi kurban kesilerek dua edildi.

Açılışta tesisin hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Eroğlu, Somuncu Baba Külliyesi´ndeki estetik ve gönülleri fetheden insan odaklı hizmet anlayışını ülkemize kazandıran Hulusi Efendi Vakfı´nın, kasabaya yaptırmış olduğu sosyal tesis için teşekkür etti.

Vakıf tarafından yapılan açıklamada, birçok vakıf gönüllüsünün bulunduğu Kat Kasabası´nda, Vakfın hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi amacıyla hizmete giren tesiste, temsilcilik faaliyetleri, Nasihat Yayınları ile vakfın kadın kolları olan Şefkat Gülleri´nin yer alacağı belirtildi.

Vakfın sosyal tesis açılışına büyük bir katılım gösteren Kat sakinleri ise, hizmet ve eserleri ile ülkemizin en önemli yardım kuruluşları arasında gösterilen Vakfın, beldelerine yapmış olduğu güzel eserden dolayı minnettar olduklarını belirtti.

Kaba inşaatı ve iç teşrifatı tamamlanarak hizmete açılan çok amaçlı temsilcilik binası, kısa bir süre sonra çevre düzenlemesi ve otopark yapımı ile son şeklini almış olacak.