Hafızlara halı saha

Hulusi Efendi Erkek Yatılı Kuran Kursu tarafından binaya ek olarak yaptırılan halı saha düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Hafızlara halı saha
Gündem 12.12.2016 22:59:03 1645 0

İlçemizde, Hulusi Efendi Erkek Yatılı Kuran Kursu tarafından binaya ek olarak yaptırılan halı saha düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Kurs bitişiğine yapılan sahada düzenlenen törende konuşan Kur´an Kursu Müdürü Aydın Duman, yeni yapılan halı sahanın, hafızlık adaylarının zorlu eğitim sürecine büyük katkı sunacağını söyledi. 

 Hayırseverlerin destekleriyle kursa kazandırılan halı sahanın, spor branşlarının birçoğuna müsait olduğu aktaran Duman, "Hafızlık öğrencilerimize eğitimlerinin yanı sıra bol bol spor yaptırıyoruz. Zorlu eğitim sürecinde özelikle severek oynadıkları futbol hem zekâlarını hem de kişisel gelişimlerini olumlu yönde etkiliyor." dedi. 

Sahip olduğu imkânları bakımından ülkede sayılı eğitim kurumları arasında olduklarını ifade eden Duman, ?Öğrencilerimiz milli ve manevi değerlerine bağlı yetişirken, çağımızın gerektirdiği modern eğitim ve öğretim tekniklerini kullanıyorlar. Aynı zamanda çeşitli sportif faaliyetlere katılarak başarılarını arttırıyorlar. Bu halı sahada öğrencilerimizin başarısını etkileyecek önemli bir hizmet olarak görüyoruz. Bunun yanı sıra kurs olarak birçok ihtiyacımızı karşılayan Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi Vakfı´na ve hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederim." diye konuştu. 

Konuşmanın ardından Kaymakam Ali Türk ve Belediye Başkanı Süleyman Eser, öğrencilerle kurdeleyi keserek halı sahayı kullanıma açtı. 

Öğrencilerin gösteri maçı yaptığı etkinlikte, Kaymakam Türk ve Başkan Eser, öğrencileriyle yakından ilgilenerek çeşitli hediyeler verdi. 

Törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, daire amirleri, sivil toplum temsilcileri ve veliler de katıldı.


Anahtar Kelimeler: Hafızlara halı saha