Güreşçilerden Kaymakam Özdemir´e ziyaret

Kısa Şalvar Türkiye Güreş Şampiyonası müsabakalarında madalya kazanan güreşçiler, ilçe Kaymakam Vekili Tolga Özdemir´i ziyaret etti.

Güreşçilerden Kaymakam Özdemir´e ziyaret
Gündem 15.07.2017 08:17:06 1094 0

Kahramanmaraş´ta düzenlenen Kısa Şalvar Türkiye Güreş Şampiyonası müsabakalarında madalya kazanan güreşçiler, ilçe Kaymakam Vekili Tolga Özdemir´i ziyaret etti.

Bir birincilik, iki ikincilik alarak madalya kazanan güreşçilere ziyaretlerinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mithat Böke ve Antrenörleri Muhammet Mercimek eşlik etti.

Ziyarette güreş takımı ve gençleler yönelik olarak açılan kurslar hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Böke, ?Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde farklı branşlarda spor kurslarımız devam ediyor. Amacımız spora yetenekli gençlerimize destek olurken bir taraftan da gençlerimizi ve çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak.? dedi.

Böke,  ?Şu an 20 kadar güreşçimiz kurslarımıza devam ediyor. Şu an başlattığımız bir çalışma ile özellikle aile yapısı düzensiz çocuklarımızı spora yönlendirerek onları topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek adına spor kurslarına başlatıyoruz." diye konuştu.

Bir süre güreşçiler ile sohbet eden Kaymakam Özdemir; gençlere ve çocuklara yönelik her türlü projeyi desteklediklerini belirterek şunları dile getirdi:

"Spor gençlerimizin yetişmesinde ve kötü alışkanlıklardan uzak durmasında çok büyük etken. Spor yapan öğrencilerimiz aynı zamanda derslerinde de başarı göstermekte. Bunun da nedeni disiplinli çalışma. Bu alışkanlığı tüm gençlerimize edindirmeliyiz."

Ziyaretin sonunda Kaymakam Tolga Özdemir, genç güreşçilerle birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çekindi.