“Gençliğin Nesi Var, Geleceğin Sesi Var” projesi finali yapıldı

“Gençliğin Nesi Var, Geleceğin Sesi Var” projesi finali yapıldı
Eğitim 24.02.2020 14:49:00 5808 0

Darende Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "Gençliğin Nesi Var, Geleceğin Sesi Var" projesinin finali yapıldı.

Özel Hacı Naciye Ateş Okulları konferans salonunda gerçekleştirilen final programına katılan Kaymakam Malik Çalışır, çok güzel bir projeye imza atıldığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

İlçe Gençlik ve Spor Bakanlığı Müdür Vekili Muhammet Mercimek de projenin, gençler üzerinde etkisini anlatarak bu tarz projelerin artırılması gerektiğini kaydetti.

Darende Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü aynı zamanda proje koordinatörü İbrahim Alaaddin Ateş ise proje hakkında bilgi vererek, “İlçede yaşayan 14-28 yaş aralığındaki gençlerimize akranlarıyla ortak bir amaç etrafında çalışma imkânı sunarak sosyal yapının aktif, etkin ve organik parçası haline getirmeyi amaçladık. Proje süresince, gönüllülük faaliyetleriyle hem geçlerimizin kişisel ve sosyal gelişimini desteklemek hem de toplumda unutulan, ihmal edilen bir takım değerlerin hatırlanmasına katkı sağladık. Bu kapsamda birçok sosyal etkinlik yaptık.” dedi.

Konuşmaların ardından projeye katılan çeşitli okullara ait genç öğrenciler, hazırladıkları yerli ve yabancı şarkı ile şiirlerini dinleyenlerin beğenisine sundu.

Program, ilçe protokolünün projeye katılan gençlere çeşitli hediyeler vermesinin ardından proje kapsamında açılan resim sergisinin gezilmesiyle son buldu.

Programa, Belediye Başkan Yardımcısı Taceddin Tuncer Çalık, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Teğmen Ufuk Kale, Emniyet Müdürü Mustafa Denizhan, Bekir Ilıcak Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bayram Gündüz ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce ile çok sayıda öğrenci katıldı.