Evlerde 23 Nisan heyecanı

Evlerde 23 Nisan heyecanı
Gündem 23.04.2020 16:25:00 3056 0

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle çocuklarıyla günlerini "Hayat Eve Sığar" diyerek evlerinde geçiren ilçemiz sakinleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı evinde kutluyor.

Sokağa çıkma yasağının uygulandığı ilçemizde aileler ve eğitime uzaktan devam eden çocuklar, evlerinin balkonları, camları ile duvarlarını Atatürk posteri, Türk bayrağı, balon ve rengarenk pankartlarla süsledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100'üncü yılına evlerinde hazırlanan öğrenciler süsleme yaparken, ailelerinin çektikleri kısa videolarla da şu mesajları verdi:

"Evde kalmamız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızı kutlamamıza engel değildir. Ne mutlu Türk'üm diyene. Bayramımız kutlu olsun. Merhaba arkadaşlar, 23 Nisan'ı kutlamak için hazırlıklarımıza başladık. Bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz. Evde kalın, sağlıklı kalın. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Evde kalmamız bayramımızı kutlamamıza engel değildir."

Ayrıca aileler çocuklarını kayda aldığı eğlenceli videolar sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.


Anahtar Kelimeler: Evlerde Nisan heyecanı