Eski Kaymakamımız Karagül’e ziyaret

Eski Kaymakamımız Karagül’e ziyaret
Gündem 18.11.2019 11:47:00 4638 0

Hulusi Efendi Vakfı İstanbul temsilciliği yöneticileri, ilçemizde uzun süre görev yapan Esenyurt Kaymakamı Vural Karagül’ü ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Karagül, vakıf temsilcilerine teşekkür ederek, uzun süre görev yaptığı Darende’de kıymetli anılar biriktirdiğini söyledi.

Hulusi Efendi Vakfı’nın güzel eserlere imza attığını bizzat şahit olduğunu belirten Karagül, “Darende benim için özel bir yer. Dört yıla yakın burada güzel işler başardık. Bu hizmetleri ilçemize kazandırırken Hulusi Efendi Vakfı’nın vermiş olduğu kıymetli desteği asla unutamayız. Görev süresince büyük bir uyum içinde çalıştığım nadide kurumlardan bir tanesi olmuştur. Şimdi de temsilcilerinin, sizlerin ziyareti beni çok mutlu etti. Oradaki dostlarıma, değerli Darendeli hemşehrilerime selam ederim. Hala görüştüğüm isimler var. İletişimi hiçbir zaman koparmadım.” dedi.

Vakıf Temsilcisi de İstanbul’un en büyük ilçelerinden Esenyurt’a tayin edilen Kaymakam Vural Karagül’e kolaylıklar dileyerek, vakıf yayınlarından hediye etti.


Anahtar Kelimeler: Kaymakamımız Karagül’ ziyaret