Ela Ebe Malatya´da yılın ebesi seçildi

Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl seçilen yılın ebesi ve hemşiresi ödülüne 15 yıldır Darende´de görev yapan Ela Karadere layık görüldü.

Ela Ebe Malatya´da yılın ebesi seçildi
Gündem 15.06.2019 08:43:51 2909 0

Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl seçilen yılın ebesi ve hemşiresi ödülüne 15 yıldır Darende´de görev yapan Ela Karadere layık görüldü.

Vatandaşla kurduğu iletişim, özverili çalışma ve mesleğinde gösterdiği başarıdan dolayı bu ödüle layık görülen Karadere, geçtiğimiz günlerde Ankara´da düzenlenen ödül töreninde plaketini Sağlık Bakanlığı yetkilisinin elinden aldı.

Malatya genelinde büyük bir başarı göstererek ödülü almaya hak kazanan Ela ebe, ilçemiz için gurur kaynağı oldu.

Gazetemiz muhabirine duygularını dile getiren Karadere, "Mesleğini severek yapan bir çalışan için böylesi anlamlı bir ödül almak tarif edilemez bir duygu. Beni bu kıymetli ödüle layık görenlere teşekkür ediyorum." dedi.

?İnsanlar mutlu oldukça biz de mutlu oluyoruz?

Uzun yıllardır ilçemizde görev yapan Ela Ebe, hasta ve yakınlarıyla büyük bir aile olduklarını dile getirerek, ?Görev yaptığım süre içerisinde birçok olaya müdahale fırsatım oldu. Ön teşhis ve tedavi aşamasında kurduğumuz gönül bağları, vatandaşların gördüğü muamaleden mutlu olması, mesleğimi severek yapmam ve tecrübem bu ödüle layık görülmemi sağladı. Başta beraber çalıştığım arkadaşlarım ve kurumum olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sağlık hizmetlerinde çok büyük bir öneme sahip olan hemşirelik ve ebelik görevini sevgiyle sürdürmeye devam edeceğim.? dedi.

Darende Toplum Sağlığı Merkezi Sorumlu Hekimi Dr. Mehmet Fatih Yılmaz da, Ela Karadere´ye göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı tebrik ederek, ?Ela ebemiz sağlık merkezimizde yıllardır özveriyle çalışmaktadır. Hastalarımıza gösterdiği yakın ilgi güler yüz, ebemize bu büyük başarıyı getirmiştir. Bizler Darende Toplum Sağlığı Merkezi olarak her zaman hastalarımıza hoşgörü, şefkat ve merhametle yaklaşıyoruz. Çok şükür tüm personelimiz hastalarımıza güler yüzlü hizmet sunmak için büyük çaba gösteriyorlar. Ela ebemize çok teşekkür ediyorum. Bizleri Malatya ilinde başarı ile temsil etti ve bizlere bu onuru ve gururu yaşattı.? diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: Malatya yılın ebesi seçildi