Eğitimde yenilikçi ödülü Darende´nin oldu

"Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Ortadoğu Anadolu Bölgesi Ödül Töreni´nde başarılı eğitimciler ödül aldı.

Eğitimde yenilikçi ödülü Darende´nin oldu
Eğitim 21.11.2017 08:05:18 1407 0

Malatya´da, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığınca düzenlenen "Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Ortadoğu Anadolu Bölgesi Ödül Töreni´nde başarılı eğitimciler ödül aldı.

"Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Ortadoğu Anadolu Bölgesi Ödül Töreni" Malatya Kongre ve Kültür Merkezi´nde yapıldı.

Törende, Malatya, Van, Elazığ ve Muş illerinden gelen öğretmen ve milli eğitim müdürlüğü personelleri, eğitim ve öğretime verdikleri katkıdan dolayı ödüllendirildi.

İlçemiz, Mehmet Emin Ilıcak Fen Lisesi öğretmenlerinden Ünal Çiftçi ve Gonca Çiftçi´nin hazırladıkları ?Benim Sahnem´ adlı proje ise Malatya´da ödül almayı hak eden tek proje oldu.

Proje, özgüven eksikliği yaşayan öğrencileri somut verilerle tespit ederek onlara tiyatro yoluyla özgüvenlerini yükseltmek ve milli manevi değerleri aşılamak, yapılan çalışmalar neticesinde yaşanan gelişmeleri anket ve testlerle ölçerek projenin paydaşlara; öğrenci, veli, öğretmen, neler kazandırdığını tespit etmeyi amaçlamakta.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce´nin de katıldığı ödül töreninde, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı tarafından plaket ve başarı belgesi verildi.