Devlet büyüğünden ilçenin en büyüğüne ziyaret

Devlet büyüğünden ilçenin en büyüğüne ziyaret
Gündem 27.12.2019 20:09:00 4098 0

Kaymakam Malik Çalışır, ilçemizin en yaşlısı Raziye Gökduman’ı kırsalda bulunan evinde ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Irmaklı Mahallesi’nde yaşayan 101 yaşındaki Raziye Gökduman’ı evinde ziyaret eden Kaymakam Çalışır, sağlık sorunları bulunan Gökduman ile bir süre yakından ilgilenerek kendisinden bir isteği olup olmadığını sordu.

Yürümekte ve duymakta zorluk çektiğini anlatan Gökduman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ileterek, "Ben bu yaşa önce Allah’ın, sonra da devletimin sayesinde geldim. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Allah, siz devlet büyüklerimize de hayırlı, uzun ömür versin inşallah." dedi.

Raziye ninenin sağlık sorunlarının giderilmesi ve çeşitli ihtiyaçlarının karşılanması için ilgili kurumlara talimat veren Kaymakam Çalışır, devlet olarak her zaman kendisinin yanında olduklarını belirterek, yanında getirdiği baston, kışlık şal ve çeşitli hediyeleri verdi.

Çalışır, son olarak Gökduman’ın bakımını üstlenen oğlundan bilgi alarak takibini sürdüreceğini kaydetti.

Ziyaretini tamamlayan Kaymakam Malik Çalışır, daha sonra ilçenin 4 farklı mahallesinde vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, ilçe Jandarma Komutanı Teğmen Ufuk Kale, SYDV Müdürü İbrahim Aladdin Ateş hazır bulundu.