Yeşil beyazın sevindiren yükselişi

Yeşil beyazın sevindiren yükselişi

Yeşil beyazın sevindiren yükselişi
Gündem 4.06.2010 17:27:00 1390 0

Darendespor Mayıs ayı içerisinde yaptığı üç maçın birinden beraberlik, ikisinden galibiyetle ayrılarak 2.amatör kümede grubundaki maçları ikinci sırada tamamlayarak playoff mücadelesine katılmaya hak kazandı. Darendespor Başkanı Fatih Kumtepe yeşil beyazlıların birkaç yıldır yaşadığı başarısızlığın ardından gelen zaferlerin maçlardaki istikrar ve yönetim anlayışından kaynaklandığını kaydetti.

Başkan Kumtepe yaptığı açıklamada göreve talip olurken işlerinin ne denli zor ve özveri istediğini bildiklerini ifade ederek; “Yola çıkarken ilçedeki tüm kurumların bize destek olacaklarına inanıyorduk ama desteğin yeterli düzeyde olmaması bizi birazda olsa sıkıntıya sokmasına rağmen istediğimiz hedefe ulaştık. Amacımız ahlaklı terbiyeli bir gençliğin yetişmesine küçükte olsa katkıda bulunmaktır. Sportif başarı bunun ardından gelecektir. Bu inançla çalışıyoruz. Ancak zorluklar sadece sportif ve maddi anlamda değil oynadığımız çoğu müsabakada hakem camiası tarafından uzak ilçe olmamız nedeniyle üvey evlat muamelesi görmekteyiz. Bu sebeple liderliği yakaladığımız haftadan itibaren sürekli çelmelenmeye çalışıldık. Her şeye rağmen başarılı olduğumuza inanıyoruz” dedi.

Takımın Malatya amatör futbol liginin en genç kadrosuna sahip olduğunu kaydeden Kumtepe; “Bu dönemde bir farkımızda lisanslı sporcu sayısı şuan faal olarak 29’dur. Bundan önceki hiçbir dönemde bu sayıya ulaşılamamıştır. Buda gençlerin bize güveninin göstergesidir” diye konuştu.

Kumtepe ayrıca takımın sağlanmaya devam edilecek destekle Darende’nin gururu olacağını bildirerek, maddi ve manevi destek sağlayan yetkililere, firmalara ve hemşehrilerimize teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: